Šta je stvarno zapravo EMO?!

:hahaha:

Do sada još nisam srela emovca koji nije najobičniji pozer...A uglavnom su u fazonu život me je razočarao, idem da presečem vene-čim nalakiram nokte.

Isto,isto..
Svi su EMO iz nekog najobičnijeg fazona , željni pažnje na ulici.
Ne mogu da se izdvoje iz mase,pa je biti budala najlakši način.
Razočarani,pobogu..
Da su nešto pokušali da urade sa svojim životom možda ne bi sve izgledalo tako crno (ili eventualno roze,kod njih , :hahaha: )

@ Orgasmatron
Moja uciteljica je dobra zena pa nas nije ucila da odgovaramo na prozivke, to sto ti ne znas da odgovoris na njih ne znaci da ne zna niko! I samo se ti drzi tvojih propaliteta iz zadnje klupe....(pitam se zasto je lose sedeti u zadnjoj klupi)

@ summer girl 93
Bas seres, emo i metal nemaju ni trunke slicnosti!
11.jpg
f_emoboyandemm_4fba0b2.jpg

@ GromHellscream
Carino

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/

Zaboravila si EMO se zovu zbog toga jer su EMOtivci..
Nemam nista protiv njih.. a oni koji imaju nesto protiv, nemaju sta da rade pa se zabavljaju :)

Back