Šta je stvarno zapravo EMO?!

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/

Osoba koja zali za mrtvim hrckom kao da mu je umrla keva ili cale po meni nije normalna...Mada mene emo podseca malo na goth i onaj trip 'Life is everlasting pain'...

samo mi nije jasno zashto se tripujete da vam je zivot sa ovih 15,16,17..ili koliko vecj godina jadan i bedan...kakvi bre crni zileti i ta sra...i jel tebi iskreno recheno normalno da non stop oko tebe budu depresivni emosi?ja ne..ja volim vesele ljude koji ne vole da jadikuju i smaraju i kolju se ziletima..

Nije tacno da su ljudi koji slusaju tu muziku i vole taj stil oblacenja non stop depresivni i da jadikuju i smaraju..To nema veze,ja poznajem ljude koji tu muziku slusaju ili vole stil oblacenja i uopste nisu takvi,naprotiv veoma su cool i zabavni...Meni je ta muzika ok,pa ne idem i secem vene ziletima :)
To su samo predrasude..Pa svima nama ponekad dodje da se bedacimo,slusamo tuznu mjuzu...To je prosto stvar raspolozenja..
I da..zivot sa 15,16,17 god. nije ni malo lak,ipak je to period prelaza i upoznavanja sa svim i svacim.

Ja do sada nisam upoznala nijednog pravog ``emovca``,tako da ne znam sta je ustvari emo.Mada imam drugarice koje sebe tako nazivaju,ne...Mislim da nije to to...Plavusa koja je do juce slusala GRAND sledeceg dana dolazi u skolu i kaze:``Tamara,zar ti se ne svidja kako sam se obukla,kako sam se ofarbala u crno i kako imam MOCNE pesme na mobilnom?Ja sam sad EMO,znas?``

EMO je zapravo proseravanje jedno veliko.
''Niko me ne voli'' ''Hoću da me sažaljevaju'', ''Kupite mi to i to ili ću presjeći vene'' '' O ne, život je sranje, mrzim sebe, mrzim sve, idem da siječem vene''
I slično
Ako vam je život sranje, ubijte se, svakako je samoubistvo u filozofiji najviši čin mudrosti, samouništenje.
Ako ste svjesni da je život jedan, i da u njemu nailazimo ponekad i na teže faze, gdje treba proliti i krv i suze, ali uz dovoljno snage i to se prođe.
I ja sam taman za te godine ''emo-a'', ali me to nervira, ja jesam pesimista, ali pesimista-realista u današnjem svijetu, i ne mrzim sebe, štaviše sebe volim iznad svega, i vjerujem da se sve može pobijetiti kad se ima volja.
Šta je ljudima danas, ugledaju Tokio Hotel, rokaju se odmah, bolesni zbog nekih pjesama kojima je tekst nastao za dvadeset minuta, bez ikakvog kvaliteta muzike.
Ljudi saberite se malo, pamet u glavu kad vam je već data, jednom se ima 14-15-16 ili koliko već godina, nemojte poslije da se kajete zbog vremena koje ste izgubili u njima, neće se više vratiti nikada, a ako ih provedete kako treba uvijek ćete moći uživati u samoj pomisli na te godine...

Ajd uzdravlje, i manite se gluposti, put a smile on your face...

EMO je zapravo proseravanje jedno veliko.
''Niko me ne voli'' ''Hoću da me sažaljevaju'', ''Kupite mi to i to ili ću presjeći vene'' '' O ne, život je sranje, mrzim sebe, mrzim sve, idem da siječem vene''
I slično
Ako vam je život sranje, ubijte se, svakako je samoubistvo u filozofiji najviši čin mudrosti, samouništenje.
Ako ste svjesni da je život jedan, i da u njemu nailazimo ponekad i na teže faze, gdje treba proliti i krv i suze, ali uz dovoljno snage i to se prođe.
I ja sam taman za te godine ''emo-a'', ali me to nervira, ja jesam pesimista, ali pesimista-realista u današnjem svijetu, i ne mrzim sebe, štaviše sebe volim iznad svega, i vjerujem da se sve može pobijetiti kad se ima volja.
Šta je ljudima danas, ugledaju Tokio Hotel, rokaju se odmah, bolesni zbog nekih pjesama kojima je tekst nastao za dvadeset minuta, bez ikakvog kvaliteta muzike.
Ljudi saberite se malo, pamet u glavu kad vam je već data, jednom se ima 14-15-16 ili koliko već godina, nemojte poslije da se kajete zbog vremena koje ste izgubili u njima, neće se više vratiti nikada, a ako ih provedete kako treba uvijek ćete moći uživati u samoj pomisli na te godine...

Ajd uzdravlje, i manite se gluposti, put a smile on your face...
Damn. Koliko god vodili raspravu, uvek moze da dodje do nesporazuma.
Dakle, EMO nije osoba kojoj se zivot vrti oko tuge, depresije etc.
EMO osobe ne misle da je zivot sranje. Tacnije, EMO osobe razmisljaju isto kao i sve osobe.
Medjutim, EMO osobe OSECAJU na drugaciji nacin... dok se prosecne osobe trude da sputaju svoje emocije, i radije kroz zivot idu "mozgom" nego "srcem", EMO osobe ne sputavaju svoje emocije, niti ih kriju, jednostavno se prepuste i puste da ih vode... oni mogu da dovedu pojam "emocija" na mnogo visi nivo ;)
Mozda sam nalupao ovo, lol, ali tako kontam emo ppl...

Ljudi se dijele na samosvjesne, skrušene i pomirljive kako ih navodi autor jedne knjige,
EMO spadaju u skrušene, padaju pod uticaj emocija i teško im je da se odupru, emocije njima upravljaju, nestalni su i nedovoljno svjesni sopstvenih osjećanja tako da prihvataju emocije prije nego da traže izlaz, rijetko pokušavaju da izbjegnu loša raspoloženja osjećajuću da nemaju kontrolu nad emocionalnim životom...
Ako neko baš ne može upravljati sam sobom, neka se rokne što prije...

Ljudi se dijele na samosvjesne, skrušene i pomirljive kako ih navodi autor jedne knjige,
EMO spadaju u skrušene, padaju pod uticaj emocija i teško im je da se odupru, emocije njima upravljaju, nestalni su i nedovoljno svjesni sopstvenih osjećanja tako da prihvataju emocije prije nego da traže izlaz, rijetko pokušavaju da izbjegnu loša raspoloženja osjećajuću da nemaju kontrolu nad emocionalnim životom...
Ako neko baš ne može upravljati sam sobom, neka se rokne što prije...
Voleo bih da znam koja je to knjiga :-) Btw sto nesto pise u nekoj knjizi ne mora da znaci da je tacno ;)
Anyway, u tome je lepota samih emocija... mogucnost da nas kontrolisu... mozda bi nekim ljudima zivot bio mnogo lepsi i laksi bez emocija... ali emocije su nasa prava slabost... prelepa slabost :D Bez emocija, zivot bi bio bas bzvz -.- Btw, mislim da retko ko ima kontrolu nad svojim emocijama, a takve ljude ne bih voleo da imam u svojoj blizini ;)

Back