Brooke
Aktivan član
- Poruka
- 1.987
Da li neko ovde uopste cita moje postove?
EMO LJUDI NISU STALNO DEPRESIVNI, VEC PREVISE EMOTIVNI, SVAKA EMOCIJA IM JE PREVISE IZRAZENA, PA I SRECA... nisu mazohisti ffs...
DOBRO, DOBRO!!!

SHVATILA SAM!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ovde uopste cita moje postove?
EMO LJUDI NISU STALNO DEPRESIVNI, VEC PREVISE EMOTIVNI, SVAKA EMOCIJA IM JE PREVISE IZRAZENA, PA I SRECA... nisu mazohisti ffs...

SHVATILA SAM!!!! 

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.
Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....Uzivajte u jadnim zivotima....
Peace \m/

Osoba koja zali za mrtvim hrckom kao da mu je umrla keva ili cale po meni nije normalna...Mada mene emo podseca malo na goth i onaj trip 'Life is everlasting pain'...

bar ja netju ;psamo mi nije jasno zashto se tripujete da vam je zivot sa ovih 15,16,17..ili koliko vecj godina jadan i bedan...kakvi bre crni zileti i ta sra...i jel tebi iskreno recheno normalno da non stop oko tebe budu depresivni emosi?ja ne..ja volim vesele ljude koji ne vole da jadikuju i smaraju i kolju se ziletima..

lol, mislio sam na emocije... emocije se ne osecaju ni na jednom jeziku, lol...da ,to j moje misljenje koliko go ti razumeo engleski ti ces to slusati zbog muzike
Damn. Koliko god vodili raspravu, uvek moze da dodje do nesporazuma.EMO je zapravo proseravanje jedno veliko.
''Niko me ne voli'' ''Hoću da me sažaljevaju'', ''Kupite mi to i to ili ću presjeći vene'' '' O ne, život je sranje, mrzim sebe, mrzim sve, idem da siječem vene''
I slično
Ako vam je život sranje, ubijte se, svakako je samoubistvo u filozofiji najviši čin mudrosti, samouništenje.
Ako ste svjesni da je život jedan, i da u njemu nailazimo ponekad i na teže faze, gdje treba proliti i krv i suze, ali uz dovoljno snage i to se prođe.
I ja sam taman za te godine ''emo-a'', ali me to nervira, ja jesam pesimista, ali pesimista-realista u današnjem svijetu, i ne mrzim sebe, štaviše sebe volim iznad svega, i vjerujem da se sve može pobijetiti kad se ima volja.
Šta je ljudima danas, ugledaju Tokio Hotel, rokaju se odmah, bolesni zbog nekih pjesama kojima je tekst nastao za dvadeset minuta, bez ikakvog kvaliteta muzike.
Ljudi saberite se malo, pamet u glavu kad vam je već data, jednom se ima 14-15-16 ili koliko već godina, nemojte poslije da se kajete zbog vremena koje ste izgubili u njima, neće se više vratiti nikada, a ako ih provedete kako treba uvijek ćete moći uživati u samoj pomisli na te godine...
Ajd uzdravlje, i manite se gluposti, put a smile on your face...
Voleo bih da znam koja je to knjiga :-) Btw sto nesto pise u nekoj knjizi ne mora da znaci da je tacnoLjudi se dijele na samosvjesne, skrušene i pomirljive kako ih navodi autor jedne knjige,
EMO spadaju u skrušene, padaju pod uticaj emocija i teško im je da se odupru, emocije njima upravljaju, nestalni su i nedovoljno svjesni sopstvenih osjećanja tako da prihvataju emocije prije nego da traže izlaz, rijetko pokušavaju da izbjegnu loša raspoloženja osjećajuću da nemaju kontrolu nad emocionalnim životom...
Ako neko baš ne može upravljati sam sobom, neka se rokne što prije...
lol, mislio sam na emocije... emocije se ne osecaju ni na jednom jeziku, lol...