Šta je stvarno zapravo EMO?!

covek ne gresi... tamo moze da napise svako sta hoce. da si bolje pogledala na homepageu wikipedije pise Welcome to Wikipedia,
the free encyclopedia that anyone can edit.
. tako da i ja tamo mogu da stavim najvecu glupost...

tamo je i prochitala da je njen ljubljeni Tokio Hotel rock i tu prichu ne planira da pusti na miru kao i gomilu drugih stvari koje je ovde izlagala pa ljudi brisali svoje genitalije njom

Glavni problem je to sto je emo postao izvikan, te se klinci "loze" na taj stil, pa se kao sasvim normalni klinci, tinejdzeri itd pojavljuju sa kockicama, kariranom odecom, manga frizurom, ziletima, omcama sta god -.- i to samo da bi bili "IN" iliti popularni, a ne zato sto se stvarno tako ocecaju...ustvari to su najcesce klinci koji imaju kinte, sasvim normalnu porodicu na koju se niko od nas ne bi zalio (ali oni nalaze mane) itd... :rtfm:

covek ne gresi... tamo moze da napise svako sta hoce. da si bolje pogledala na homepageu wikipedije pise Welcome to Wikipedia,
the free encyclopedia that anyone can edit.
. tako da i ja tamo mogu da stavim najvecu glupost...

E pa ja ne bih pisala gluposti, veruj mi :)

tamo je i prochitala da je njen ljubljeni Tokio Hotel rock i tu prichu ne planira da pusti na miru kao i gomilu drugih stvari koje je ovde izlagala pa ljudi brisali svoje genitalije njom

Kako ti znaš koju muziku slušam?Ja ih slušam 3 godine i logično je da njihovu muziku poznajem mnogo više nego vi, pa ti sam prosudi! :bye:

Btw
524237.jpg

3705294798_cdee5631a4.jpg

pic_12221150754063.jpg
:hahaha:

Kako ti znaš koju muziku slušam?Ja ih slušam 3 godine i logično je da njihovu muziku poznajem mnogo više nego vi, pa ti sam prosudi! :bye:

Ti u ovom momentu mozes jedino da znas kako se zoves i koliko imas godina.
Dobro,ne znam da li emo muzika salje skrivene poruke tipa uputstvo za upotrebu(citaj secenje vena),dobijete na svom omiljenom original disku semu kako sto bezbolnije preseci glavnu vratnu arteriju,obavezno lezite u kadu sa toplom vodom,manje boli i necete toliko da ostavite svinjac koji treba forenzicari da ciste posle.
Letos sam vidjao jednog emo klinca koji ide pa sara zidove zgrada po mom kraju,preksinoc sam igrom slucaja zavrsio na nekoj svirci(gde samo stoka od metalaca moze da ti ispovraca jaknu koja stoji na ofingeru),i vidim tog malog,pre toga je bio klasican djubretar,samo je malo furao siske i uske pantalone,sad je obrijao pola glave,natakao vecu dioptriju,lanac za slepanje kamiona,onaj sto jedna karika ima 17 kila,ojacao je decko,patike neke sarene ali strokave,made in tunguzija i izigravao je nekog zlog dasu,kad je krenuo neki death/grind da peva uhvatili ga u sutku da je posle ronio krokodilske suze on otisaka martinki na svojoj guzici i vitalnim organima.

Meni su pojedine EMO likushe sexy, a EMO likovi su mi Gay....

Uvek ti je tako (dobro sad ne kažem da su emosi stvarno gay-sve zavisi kako koji)...Po meni emo klinke normalno izgledaju, samo im je drugačija, čudnija frizura, dok se neki emo dečaci šminkaju.

Znam ja toga mnogo više, znam i tvoje ime, a kamoli svoje. :bye:

o Bozhe...
stvarno zapravo emo postoji od uvek.... a to su balade.. a ovo sto se sad naziva "emo" je teshko sranj*e
samo su neshto povucheni, cmizdre, "osetjajni" ku**c-palac... ne druzheljubivi il shta vetj.... zbog PROBLEMA nekih....
problem ,bilo kakav da je, je tu da se reshi, da se snadjesh kako da to reshish.... a ne da se zavuchesh u tjoshak i da plachesh i otjesh da se ubijesh il shta vetj ! :S
a da i maximalno je retardiran stil oblachenja i one retardirano-odvratne shishke....

Ako se tebi ne svidja.. niko te ne tera da radis bilo sta od toga... Tako da tisina...
A za oblacenje... Verovatno nozsi suskavac i ono odvratno go*no od Air max-a... Daj ne javljaj se!

Dobro,ne znam da li emo muzika salje skrivene poruke tipa uputstvo za upotrebu(citaj secenje vena),dobijete na svom omiljenom original disku semu kako sto bezbolnije preseci glavnu vratnu arteriju,obavezno lezite u kadu sa toplom vodom,manje boli i necete toliko da ostavite svinjac koji treba forenzicari da ciste posle.
Letos sam vidjao jednog emo klinca koji ide pa sara zidove zgrada po mom kraju,preksinoc sam igrom slucaja zavrsio na nekoj svirci(gde samo stoka od metalaca moze da ti ispovraca jaknu koja stoji na ofingeru),i vidim tog malog,pre toga je bio klasican djubretar,samo je malo furao siske i uske pantalone,sad je obrijao pola glave,natakao vecu dioptriju,lanac za slepanje kamiona,onaj sto jedna karika ima 17 kila,ojacao je decko,patike neke sarene ali strokave,made in tunguzija i izigravao je nekog zlog dasu,kad je krenuo neki death/grind da peva uhvatili ga u sutku da je posle ronio krokodilske suze on otisaka martinki na svojoj guzici i vitalnim organima.
ti i dalje hejtujes decurliju po svirkama...bravo!legendo!

Back