STA JE SRECA ????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tankian:

Tako je :mrgreen: ! Konacno neko pametan! Izes ti i romantiku i ljubav i ovo i ono, sve su to price za malu decu. DAJ PARE! Sve ostalo dodje samo...A ako i ponekad ne dodje, imas pare da se utesis :) . Sa parama danas mozes sve. Bez para ne mozes nista. I meni je dosta zezanja i osalih gluposti. Pare, pare, pare, pare, pare, pare, pare...
Pride, ima izreka da je skroman covek srecan covek. Ja sam skroman covek. Da li sam srecan? Jok!

Za mene je sreca kad sam slobodna da odlucujem sasvim sama o sitnim svakodnevnim stvarima, kao sto su vreme ustajanja, sta cu i kad cu da jedem, kako cu da se obucem, s kim cu da se vidim, s kim cu da razgovaram, da li cu da gledam TV ili da pustim muziku, i kad ne moram te stvari ni sa kim da uskladjujem ako to ne zelim.

Ne mozete da zamislite kako je to kad ti otac i majka odlucuju sta treba da jedes, i ne mozes ti da kupis na primer za 200 dinara sebi dorucak kad oni rade prvu smenu, nego ce oni da kupe ono sto je naravno pravilno da se jede! Nije stvar u tome da li se ima para nego je jednostavno stvar u tome sto ja moram da jedem ono sto oni odluce da ja treba da jedem.I tako za svaku sitnicu.

luckastalutkica:
Ne mozete da zamislite kako je to kad ti otac i majka odlucuju sta treba da jedes, i ne mozes ti da kupis na primer za 200 dinara sebi dorucak kad oni rade prvu smenu, nego ce oni da kupe ono sto je naravno pravilno da se jede! Nije stvar u tome da li se ima para nego je jednostavno stvar u tome sto ja moram da jedem ono sto oni odluce da ja treba da jedem.I tako za svaku sitnicu.
ne smaraj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back