Revolveras
Ističe se
- Poruka
- 2.903
Tankian:
Tako je

Pride, ima izreka da je skroman covek srecan covek. Ja sam skroman covek. Da li sam srecan? Jok!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tankian:
Za Ćaleta je sreća NAJVEĆA, kada mu spoje forum sa ovim razvedenim, raspuštenim, napuštenim i zapuštenim izbeglicama iz SREĆNOG DOMA, zvanog " Poznanstva " !!! :-)sosa iz banata:Sta je za vas sreca ??????
Ne zayebavaj!!!!!!Tankian:sreca se kupuje novcem,kad budem imo pare,bicu najsrecniji covek na svetu
ma nemas ti pojmaNedodirljiva88:Ne zayebavaj!!!!!!Parama ne mozes kupiti srecu,to ti samo mislis.................sreca je potpuno nesto drugo,steta sto ce ti proci mladost a neces promijeniti misljenje!!!!!!!!!
ne smarajluckastalutkica:Ne mozete da zamislite kako je to kad ti otac i majka odlucuju sta treba da jedes, i ne mozes ti da kupis na primer za 200 dinara sebi dorucak kad oni rade prvu smenu, nego ce oni da kupe ono sto je naravno pravilno da se jede! Nije stvar u tome da li se ima para nego je jednostavno stvar u tome sto ja moram da jedem ono sto oni odluce da ja treba da jedem.I tako za svaku sitnicu.
Tankian:ne smaraj
zasto koristis dva razlicita nicka,a ne znas ni da ih prikrijes kako treba,jebbote al si glupatopmodelsica:Mali je malo indisponiran.
Tankian:zasto koristis dva razlicita nicka,a ne znas ni da ih prikrijes kako treba,jebbote al si glupa![]()
INDISPONIRANne znas ti ni sta to znaci
![]()
![]()
tikvatopmodelsica:Necu tikvane da se prikrivamTikvo jedna muska.
Tankian:tikva![]()
zao mi te je