Sta je sreca u nesreci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu je svetli mu lampica, nece da odgovori.
Dobro, nije da nisam lepo pitala........
Dragi moj cukun-cukun i ostalo ukun, mirno spiJ nocas, odoh ja da mu ugasim lampicu (gde su ovde sad oni smajlici, moracu sama) i ugasila sam moju lampu, krrrrrrrrrr. sljap.......prasss........tras........

carla-gal7.jpg

Sreca u nesreci je ako ti je ovo keva.Nesreca jer si sigurno lep na nju i sreca sto ne moze da ti bude zena.

PredatorBG11:
Znate sta ce biti sreca u nesreci?Kada Ratko Mladic bude otvorio flasu koka kole sa gps cipom!!!!!!!!!!
hahahaha.gif
hahahaha.gif
hahahaha.gif
hahahaha.gif
hahahaha.gif
hahahaha.gif

A do tada ;) dokonima ne preostaje nista drugo nego da se uveseljavaju vlastitom gluposcu. Sreca u nesreci - usput ce uveseliti jos poNesto dokono istog tipa. Za one koji ( se zale da ) ne razumeju, ovaj put naravoucenije: Vama i nije potrebna blagodet razuma, jer isti je biser i kao takav se ne baca pred...

Da niste jadni, bili biste smesni...

"Ti nemas ni srca ni zivaca, oni u ratu nisu potrebni. Unisti u sebi sazaljenje i samilost - ubij svakog Rusa, svakog sovjetskog gradjanina, nemoj se dvoumiti ako je pred tobom starac ili zena, djevojcica ili djecak - ubijaj!" -pisalo je u dnevniku njemackog vojnika pri napadu na Moskvu.

Malo je onih koji ce da razumeju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back