Sta je šarm?

ja ne znam ništa
nije kurs uako je u dve rečenice valjda :D

da se vratim natemu: šarm može biti i u nečijem glasu, o daa..:P U senzualnoj boji, u prijatnom tonalitetu, pa još ako govori nešto lepo/zabavno/pametno...mmm...8)
Štanama kokama auditivnim ondaK ostaje? Da iscurimo u barice, kao sladoeld kad se otopi...:D

joj bre da li je moguce da vam se nisu smucile ovakve teme? sve je tako individualno, i svi su u pravu, jedinstveni sklop i kako to na nekoga deluje je sustina.ne razumem pricu o neuhvatljivim stvarima. onima za koje reci nisu dovoljne da bi bile opisane, vec dozivljaj, ona blaga strujica koja vam prodje niz kicmu.ne treba bas sve objasnjavati i prepricavati. tako se banalizuju stvari koje su lepse kad se precute i osete.

u principu ne jer to pokusava
samo gubitnicka strana koja
falsh reprizom moze partnera
samo iziritirati i isprovocirati
da ovaj posegne i za niskim
udarcima da bi se oslobodio
nakaradnog sharmiranja
e to onda dovodi do histerije
prostacenja gubljenja
samokontrole a onda
ispliva sve sta se nekakovim
nemustim sharmom htelo
sakriti .....

hehehe..Struja je pobornik Vitgenštajna
a ja se borim protiv ćutologa 8)

Idi bre, nismo na Forumu da osećamo i ćutimo, nego da brbljamo :mrgreen:

neko je, pak, šarmantniji kad ćuti...ali to nije od moje sorte :P .

Antihrista izvini ako te pogadja tema, ali ucinilo mi se da pored tema gde je eksplcitni sex uvek povod za diskusiju , da pokusamo sa nekom sredinom i ne odemo u totalnu suprotnost u Romantiku i deklamujemo pesme, sto je lepo ali nesto u tome ne mogu da se nadjem.

Ovde je neko pomenuo Francuze u kontekstu deljenja komplimenata ženama na ulici. To nije šarm, to su maniri. Ja to ne radim na ulici, valjda zato što nemam manire, al' za razliku od Francuza:
nikad mi nijedna osoba lepšeg pola nije platila piće u kafani, dobro ono kad časti nekim poovodom, to se podrazumeva. Ovi Gali se grebu za teksi, od mene Srbina, i to na njihiovoj teritoriji.
A ova naša ćuretina "Jao, što su šarAmanti":lol:

HeBePoBaTaH_:
Ovde je neko pomenuo Francuze u kontekstu deljenja komplimenata ženama na ulici. To nije šarm, to su maniri. Ja to ne radim na ulici, valjda zato što nemam manire, al' za razliku od Francuza:
nikad mi nijedna osoba lepšeg pola nije platila piće u kafani, dobro ono kad časti nekim poovodom, to se podrazumeva. Ovi Gali se grebu za teksi, od mene Srbina, i to na njihiovoj teritoriji.
A ova naša ćuretina "Jao, što su šarAmanti":lol:
pazljivije citaj slatki!
htela sam da kazem da francuzi na sasvim drugaciji nacin koriste rec "sarm" ;)
pa ti bar treba da se ukljucis malo vise kao citalac :p

Back