Sta je sa referendumom?

Тај ће пре да одабере прикладан Лустер него што ће сазове неки Референдум зато што би му за Исти била потребна бар 3 пута више Лове него за прошле покрадене Изборе.
а пара више немааааа z:lol:

Zahvaljujuci poverenju opozicije u pojedine anketare koji se finansiraju iz americkog NED a nije prihvacen.
Ponudjeno je 111 potpisa vladajuce stranke da opozicija ukoliko zeli i veruje anketama dopuni broj potpisa.
S obzirom da ni opozicija bas ne veruje anketama narucenim iz tih izvora je odbila.
S obzirom da neki misle da se samo "pucem" moze ovde doci na vlast ocekuje se procena kakve ce biti nove vlasti u americi i procena da li moze da se uvede novi zakon koji ce spreciti zloupotrebe takve vrste u buducnosti.
20250119_083355.jpg

Zahvaljujuci poverenju opozicije u pojedine anketare koji se finansiraju iz americkog NED a nije prihvacen.
Ponudjeno je 111 potpisa vladajuce stranke da opozicija ukoliko zeli i veruje anketama dopuni broj potpisa.
S obzirom da ni opozicija bas ne veruje anketama narucenim iz tih izvora je odbila.
S obzirom da neki misle da se samo "pucem" moze ovde doci na vlast ocekuje se procena kakve ce biti nove vlasti u americi i procena da li moze da se uvede novi zakon koji ce spreciti zloupotrebe takve vrste u buducnosti.
Pogledajte prilog 1673641
Vladajuca vecina, znaci, nije uspela da skupi dovoljan broj potpisa, pa je referendum propao.

Ja samo prenosim informacije iz OSIN a
Ponudjeno je opoziciji da dopuni preostali deo potpisa za referendum i dopuni broj ukoliko zele referendum, oni to ne zele.

Ти си само пренео информацију, а ја сам на основу информације донео закључак анализом информације.

Владајућа већина није успела да скупи довољан број потписа за референдум.

A zatšto se opozicija boji potpisati..?

Зато што не постоји разлог за одржавање саветодавног референдума који је и противуставан, а политички циљ Вучића је да скрене пажњу са злочина на железничкој станици на себе. Боли га што није надлежан, па поново покушава да буде у центру пажње.

Опет му није успело.

Зато што не постоји разлог за одржавање саветодавног референдума који је и противуставан, а политички циљ Вучића је да скрене пажњу са злочина на железничкој станици на себе. Боли га што није надлежан, па поново покушава да буде у центру пажње.

Опет му није успело.

Zašto protivustavan?

Опет му није успело.
Ali ako ne dobije 51 % podške otići će sa vlasti..zar nije vredno pokušati?

Ali ako ne dobije 51 % podške otići će sa vlasti..zar nije vredno pokušati?

Али то није играчка.

Јасно у Уставу пише да Народна скупштина расписује референдум само из своје надлежности.

То, опет, не мења чињеницу,горенаписану, да он жели светла рефлектора да скрене са злочина на железничкој станици на себе. Ја, ја...само ја..увек ја.... а он ни за шта није надлежан.

Студенти траже испуњење захтева, а не његову оставку.

Али то није играчка.

Јасно у Уставу пише да Народна скупштина расписује референдум само из своје надлежности.

То, опет, не мења чињеницу,горенаписану, да он жели светла рефлектора да скрене са злочина на железничкој станици на себе. Ја, ја...само ја..увек ја.... а он ни за шта није надлежан.

Студенти траже испуњење захтева, а не његову оставку.
Pa šta je a prelaznom vladom..zar nije to da se on makne sa vlasti..?

Back