aliens1 Aktivan član Poruka 1.217 09.11.2009. u 10:14 - Sta je sa dedom #26 sinnke: Ti ces ziveti puno godina, kao Indijska krava. Kliknite za proširenje... Kaze se i kao kornjaca sa Galapagosa
sinnke: Ti ces ziveti puno godina, kao Indijska krava. Kliknite za proširenje... Kaze se i kao kornjaca sa Galapagosa
aliens1 Aktivan član Poruka 1.217 09.11.2009. u 10:17 - Sta je sa dedom #27 *Violet*: Blago babi, a kako se to zna unapred? Kliknite za proširenje... Ako mislis na moj post,pa obicno znas kakav ti je bio deda.Ja ako budem pola kao on,bice dobro Ali,nema sanse Taj je samo na to mislio..
*Violet*: Blago babi, a kako se to zna unapred? Kliknite za proširenje... Ako mislis na moj post,pa obicno znas kakav ti je bio deda.Ja ako budem pola kao on,bice dobro Ali,nema sanse Taj je samo na to mislio..
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 15.11.2009. u 20:20 - Sta je sa dedom #28 sinnke: Kad neko kaze da mu deda torba jos uvek a ima 80 godina, da li to znaci da je on poceo drkati tek sa 45? Kliknite za proširenje... Znači da je baba tolerantna...
sinnke: Kad neko kaze da mu deda torba jos uvek a ima 80 godina, da li to znaci da je on poceo drkati tek sa 45? Kliknite za proširenje... Znači da je baba tolerantna...
Zak Iskusan Poruka 6.408 16.11.2009. u 11:31 - Sta je sa dedom #29 sinnke: Ti ces ziveti puno godina, kao Indijska krava. Kliknite za proširenje... Pa sad, mozda u Indiji krave zive toliko al kod nas vole da nabijaju te predmete obozavanja na kolc.
sinnke: Ti ces ziveti puno godina, kao Indijska krava. Kliknite za proširenje... Pa sad, mozda u Indiji krave zive toliko al kod nas vole da nabijaju te predmete obozavanja na kolc.
G gost 101840 Legenda Poruka 55.650 16.11.2009. u 11:33 - Sta je sa dedom #30 sinnke: Kad neko kaze da mu deda torba jos uvek a ima 80 godina, da li to znaci da je on poceo drkati tek sa 45? Kliknite za proširenje... mjok...hiperpotentan deka... ...nije visio po forum, nego se vše kretao...
sinnke: Kad neko kaze da mu deda torba jos uvek a ima 80 godina, da li to znaci da je on poceo drkati tek sa 45? Kliknite za proširenje... mjok...hiperpotentan deka... ...nije visio po forum, nego se vše kretao...