sta je problem samaca?

Hm... pre e i c, jer je kod nje podsvesno namerno zaljubljivanje u one muškarce za koje je u startu jasno da su realne veze sa njima teško ostvarive; tipa šef, neko sa mora 1000 km daleko sa kim se održava neki kontakt, oženjeni kolega. Na taj način se lišava mogućeg razočarenja koje bi eventualno usledilo nakon što bi stupila u konkretan i realan odnos sa nekim ko je tu i dostupan je.

@off
Zabole me dupe za teme. Pun mi je klinac samozvanih moralista koji se kunu u ljubav, a varaju supruznike; prodaju price o postovanju, a ne postuju ni sebe; glorifikuju porodicu, a razaraju je svojim idiotskim postupcima;...zabole me dupe zasto iza sedam gora i mora soliraju Pero, Dragana, Marko & Co.

Neobična definicija pravih samaca. Puna Srbija kojekakvih Tesli, zen majstora i monaha što tihujući besede sa Gospodom u kelijama na 15. spratu solitera. Oni malobrojni preostali su lažni samci.

U procesu odlucivanja, najbitnije je da je odluka doneta svesno, slobodnom voljom i da covek ostane dosledan sebi, svojim vrednostima, zeljama i mogucnostima. Posledice snosi pojedinac i one ce biti podnosljive samo onima koji su odgovorno pristupili odlucivanju.

Poslednja izmena:

Back