Šta je prava ljepota žene?

Neno

Elita
Poruka
24.149
"Ljepota žene nije u odjeći koju nosi, u njenom licu ili u načinu na koji popravlja kosu. Ljepota žene vidi se u njenim očima, jer su to vrata otvorena ka njenom srcu, izvor njene ljubavi.
Ljepota žene ne leži u njenoj šminki, već se prava ljepota žene ogleda u njenoj duši.
To je nježnost koja daje ljubav, strast koju izražava."

Ovo je rekla čuvena Odri Hepbern

1746611170139.png

Dok je spoljna ljepota prolazna i često podložna promjenama, unutrašnja ljepota predstavlja onaj neuništivi sjaj koji ženu čini zaista privlačnom. Ne radi se samo o fizičkim atributima, već o kvalitetama srca i uma koje oblikuju njezin karakter. Lijepe žene su svuda oko nas a ne samo one sa nekih naslovnih strana. Lijepa i privlačna žena je kao sunce koje razbija oblake.
Da li ljepota žene nije samo u onome što je vidljivo oku, već u onome što je vidljivo srcu, duši i umu.
U suštini, šta je za vas lijepa žena u pravom smislu?

ko jos uzima zenu zbog ociju!??
jel zna da kuva?
da mesi pite?
zna li da stepuje na masini, da zakrpi pantalone, usije dugme?
odrzava li cistocu u kuci?
grozii li se da zakolje kokos ocerupa je i napravi supu

to je zena, koju musko zeli a ne da gladan i pocepan joj geda u oci u prljavom stanu
U šta ti je lepše gledati,...onako šegrtski?
U dobru klopu na tanjiru ili u lepu ženu?
Čuj bože dragi,...nenajedica. :hehe:

..a od duševnih vrednosti urođeni osećaj i talenat za pušenje (i gutanje).. ma sve bre znam.. :mrgreen:

kad je klopa lepa zena i ne mora da bude
Bogteeee.. lepe parice još kao student dobijah za aranžiranje keteringa za fensi bankete po bg ambasadama.. remek (mojih ruku) dela.. prirodno nadarena na max.. eto kako kosmos sve to lepo uredi.. što se kuvanja tiče..
r a z v a lj u j e m..

Poslednja izmena:
..a od duševnih vrednosti urođeni osećaj i talenat za pušenje (i gutanje).. ma sve bre znam.. :mrgreen:

Bogteeee.. lepe parice još kao student dobijah za aranžiranje keteringa za fensi bankete po bg ambasadama.. remek (mojih ruku) dela.. prirodno nadarena na max.. eto kako kosmos sve to lepo uredi.. što se kuvanja tiče..
r a z v a lj u j e m..
ketering su one kiflice, žu žu i minijaturni sendvičići sa margarinom čajnom i čačkalicom

Back