Шта је потребно да мушкарац буде женама сексуално привлачан?

Musko je onaj sto uradi ili naredi (meni) za sta ce stvarno biti uradjeno.
Pametniji od mene (da dokaze, Skriboman ne zeli), izgleda bolje od mene, I da ima, shke - a imati znaci ne na karticama da se podize, vec na sebi I za corbu, I gde ce je sipati, naravno, u rukama. Znaci da ima shke I da moze s time, naravno, ako je musko, zaradio je sam.
To je privlacan muskarca, iskljucivo takav se zove musko, ali ja nemam ni decka ni kriterijume za primenu.

Mora da ima dominantnu Skorpiju u natalu,a ako to nema onda mora da radi na sebi,ima novac,izgled samopouzdanje itd i opet nije to prirodno.

Hiljade tih knjiga o tome kako da privucete zene se mogu spojiti u jedan naslov.Ako ste Skorpija nema potrebe da kupujete ove knjige a ako niste mozete da naucite kako da budete neodoljivi.E sada ne treba generalizovati.
Ovaj odgovor neka se prebaci na ASTRO pod forum.

Ja sam sapioseksualka. Izgled muškarca je daleko od prvog mjesta.
sddefault.jpg

U redu, imam I ja jaku Scorpiu u natalu, (Ali sam zensko), pa mogu da odgovorim. Jaka Skorpija emotivno mentalne, I psiholoske sposobnosti.
Vise pristaje zenskom, za muski pol je neophodna dokazana I sprovedena intencija.
I stalna tema, sto se zakljucuje, u seksualnom kontaktu, ako ga ima uopste, posto je Skorpijama vaznije ipak prvo, seks I imaju samo zarad postizanja navedenog. Ali, svaka devojka ce nekoga sa tim opisom smatrati kombinacijom( koliko on postigne, ne kazem koliko dobru, treba im truda) a ne seksualno privlacnim muskarcem koga bi zadrzale.
E, sada ti odgovorila sam sa ovim opisom koliko to moze proci kod mog roda, u tvom Analiticki12, bas I ne. Za dobar seks, ili kao sto I jeste sa Skorpijama izazivanje zelja za tim, I nesto blize ili dalje tome, to da.
Daj ocenu sam An.12, odgovor si dobio I razmisli sta zelis od sebe, pisacemo ovde.
Al, Skriboman (pesho) je oteo svaku koju je hteo, pitajte ga, danas se vidjamo, kao sto sve I zanima.

U redu, imam I ja jaku Scorpiu u natalu, (Ali sam zensko), pa mogu da odgovorim. Jaka Skorpija emotivno mentalne, I psiholoske sposobnosti.
Vise pristaje zenskom, za muski pol je neophodna dokazana I sprovedena intencija.
I stalna tema, sto se zakljucuje, u seksualnom kontaktu, ako ga ima uopste, posto je Skorpijama vaznije ipak prvo, seks I imaju samo zarad postizanja navedenog. Ali, svaka devojka ce nekoga sa tim opisom smatrati kombinacijom( koliko on postigne, ne kazem koliko dobru, treba im truda) a ne seksualno privlacnim muskarcem koga bi zadrzale.
E, sada ti odgovorila sam sa ovim opisom koliko to moze proci kod mog roda, u tvom Analiticki12, bas I ne. Za dobar seks, ili kao sto I jeste sa Skorpijama izazivanje zelja za tim, I nesto blize ili dalje tome, to da.
Daj ocenu sam An.12, odgovor si dobio I razmisli sta zelis od sebe, pisacemo ovde.
Al, Skriboman (pesho) je oteo svaku koju je hteo, pitajte ga, danas se vidjamo, kao sto sve I zanima.
Oce smatrati kombinacijom ako zadrzi razum,a ako ne zadrzi nece smatrati kombinacijom

Back