Šta je pošlo po ''zlu'' kada su Vučićeva vlast i sistem u pitanju? Medijska mašinerija (Pink, TV Informer, Happy, Prva, B92, tabloidi, Novosti, Politika, televizije na Telekomovoj kablovskoj) na kojoj bi i Gebels u nekim momentima pozavideo i sistem je na kraju zakazao, odnosno na protestu 15.03. je bilo mnogo više ljudi nego na Vučićevom mitingu 12.04. Da li je moć društvenih mreža postala veća nego moć tradicionalnih medija (televizije, portali i štamapani mediji)? Ja sam prvi mislio da je Vučić tako postavio stvari (kontrola gotovo svih medija i nepopularna opozicija za samo poželeti) da je njegova vlast neupitna ali sam se prevario. Mislim da je praveći Dragana J. Vuićevića za medijskog maga pridobio ektremni deo populacije (rusofili, nacionalisti, pa i prostiji deo populacije, deo populacije koji voli vulgaran i prost rečnik) ali je mnogo više izgubio jer se pristojna i normalna Srbija udaljila od njega i SNS-a.
Јако си наиван или неинтелигентан или злонамеран, када тако олако делиш људе по идеолошким основама. Рећи да су националисти и традиционалисти толико глупи да један згужвани примитивац Вучићевић може да им испере мозак и да их контролише, то је заиста глупо.
Они владају 13 година, да ли ти схваташ колико људи су запослили по државним фирмама, на постојећим или непостојећим местима, да ли ти знаш да су ти људи уцењени, да морају не само они да гласају, већ и њихове породице, да је дозвољено дописивати било шта на гласачки листић, па тако они по наредби уписују ознаке које добију од СНС филијале, као би партија била сигурна да су уцењени гласали за њих.
Затим се купују гласови као на пијаци испред самог бирачког места, чак и у Београду, а сад замисли размере те преваре у малим местима.
Мени се чини да би њему било паметније да је смирио своје керове, а не да доводи нове још екстремније, али ваљда га тако саветују или то ради на своју руку као и сваки тиранин који је одсечен од стварности.
У суштини кренуло је по зло, оног тренутка када је ЕУ пристала да подржава диктатуру у Србији, зарад својих политичких (подизање Косова и уништење РС) и економских интереса (литијум), чиме су и оно мало српских ЕУропејаца сахранили и отерали од себе.
Путин је као Додик, они су се лизали са жутим шљамом, тако ће сутра наставити и са било којом другом влашћу која дође после Вучића.
Они ће увек имати исти изговор ''то је била обојена револуција, али ипак се српска политичка елита изборила на крају и у парламент су ушле све саме српске патриоте, које су отерале обојене револуционаре''.
Управо за Путина најбоља власт је била обојена жута, која му је поклонила НИС, док Вучић је купио оне авионе, покушавајући да буде важнији фактор, али то није.