- Poruka
- 37.546
A nije ni jedno ni drugo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nije toPretpostavljam da se misli na tamnoputu devojku.Mene zanima zašto je to pogrešno, ako je to u pitanju?
Ne nije to
Stepeniste sam video odma, al verujem da je to namerno odradjeno zbog fazona i da nije to greska
Izguglao sam rješenje i ne čudi me da nisam primjetio, nemam običaj zagledavati se u
.crne, sotonske papke
Nije se dobro obukla ta sto su joj bratele na istom ramenu ili je to takav model, nemam pojma
A sto si ti nervozna osoba ?Ova u centar sto je prekrstila nogu ima dvije desne noge/stopala. Nijesam vidio, nemam ni namjeru da buljim u sliku kao ludak neki i trazim greske. Inace je AI slika ili editovana.
I prestanite sa ovim glupostima.
Najsmiješnije mi je neposredno prije udarca, kako šapa zadrhti od uzbuđenja.
Izmisljaju se svakakve budalastine da se narod zavodi i izludi. Negdje pukne bomba i pogine 100 ljudi. Negdje se zaljulja zemlja pogine 500 ljudi. Na Filipine tajfun pojeo cijelu obalu ljudi ostali bez kuca. Tamo negdje u svemiru eksplodirala supernova i ostavila pustos.A sto si ti nervozna osoba ?
Izmisljaju se svakakve budalastine da se narod zavodi i izludi. Negdje pukne bomba i pogine 100 ljudi. Negdje se zaljulja zemlja pogine 500 ljudi. Na Filipine tajfun pojeo cijelu obalu ljudi ostali bez kuca. Tamo negdje u svemiru eksplodirala supernova i ostavila pustos.
A mi buljimo u AI sliku i trazimo greske.