ForestGreen
Poznat
- Poruka
- 9.789
Svaka ima drugačiji kupaći ili šta li je već
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plavuši nedostaje desna noga?
Ajde molim te, sta je jedna supernova od pre ko zna koliko miliona ili milijardi godina u poredjenju sa greskom na AI slici koju dobrana vecina (pretpostavka) ni ne primeti.Izmisljaju se svakakve budalastine da se narod zavodi i izludi. Negdje pukne bomba i pogine 100 ljudi. Negdje se zaljulja zemlja pogine 500 ljudi. Na Filipine tajfun pojeo cijelu obalu ljudi ostali bez kuca. Tamo negdje u svemiru eksplodirala supernova i ostavila pustos.
A mi buljimo u AI sliku i trazimo greske.
Sve su obučene a ostalo - niko nije savršen
Moze bela crnkinja ?Hoćemo bijelkinje!
Hoćemo bijelkinje!
Hoćemo bijelkinje!
Nix da!Moze bela crnkinja ?
Nix da!
Samo bijelkinje i kratkonoge, kosooke, žute jazavice za fetiš.
Nije, već su to moje preference.Ovo je rasistički komentar
Nije, već su to moje preference.
Zamisli da nekoga pitaš voli li:
Osoba se odluči za opciju 1 i 2.
- Pšenični, bijeli kruh
- Kukuruzni, žuti kruh
- Raženi, crni kruh
Baš bi volio tebe vidjeti uživo.
Baš bi volio tebe vidjeti uživo.
Onako, da si na Fitzpatrickovoj ljestvici debela jedinica do dvojka, a ovdje izigravaš debelu četvorku.
Božesačuvaj, kakva spodoba...
nisi probao crnkinju , ali onu onako tankuHoćemo bijelkinje!
Hoćemo bijelkinje!
Hoćemo bijelkinje!
Samo bijele i žute jazavice.nisi probao crnkinju , ali onu onako tanku
Kad bi se sabrale sve cure na koje sam se lozio, ne bi ukupno imale vise od 6 poenaBaš bi volio tebe vidjeti uživo.
Onako, da si na Fitzpatrickovoj ljestvici debela jedinica do dvojka, a ovdje izigravaš debelu četvorku.
Konačno nešto normalno i od tebe.Kad bi se sabrale sve cure na koje sam se lozio, ne bi sve ukupno imale vise od 6 poena
Znaš kako se kaže u našim ezoterijskim krugovima, 'nema ljepote van polarnog kruga'Konačno nešto normalno i od tebe.
Devojka sto sedi iznad ove sto lezi ima dve desne noge. Hvala na paznji. Sve vas voli Konj. Skinite se.
to su trandze@RužnaKoLopov reci gde je greska