Sta je po vasem misljenju prevara?

Definitivno bih morala da se slozim da je gora,crnja i bolnija prevara kada pozelis nekog drugog i sama prevara zato i boli,jer mislimo da nas taj neko ne voli dovoljno ili da mu nismo dovoljni,u ostalom,da nije tog osecana nevoljenosti,prevara i ne bi bila tako strasna,zar ne??Da zakljucim,nije bitno,radis li to,ili samo razmisljas o tome,to boli,to se oseca i nije lepo.

SoBlue:
Definitivno bih morala da se slozim da je gora,crnja i bolnija prevara kada pozelis nekog drugog i sama prevara zato i boli,jer mislimo da nas taj neko ne voli dovoljno ili da mu nismo dovoljni,u ostalom,da nije tog osecana nevoljenosti,prevara i ne bi bila tako strasna,zar ne??Da zakljucim,nije bitno,radis li to,ili samo razmisljas o tome,to boli,to se oseca i nije lepo.
naravno,ali koja je verovatnoca da neko sazna o cemu ti razmisljas :roll:

ne volim te price o "zamisljenoj" prevari, pa kao treba da me grize savest.
U vezi sam tri godine, prevario sam je dva puta i to se desilo jer je bila obostrana zelja mene i tih devojaka, desilo se samo po jednom-dva puta, vratio sam se svojoj devojci, volim je i sada.
Only sex, nista strasno.

strumpfeta:
SoBlue:
naravno,ali koja je verovatnoca da neko sazna o cemu ti razmisljas :roll:
Nikakva,ali to se jako lako oseti.Ako ti je stalo do nekoga,primetis svaku i najmanju promenu.

Gost-ns:
ne volim te price o "zamisljenoj" prevari, pa kao treba da me grize savest.
U vezi sam tri godine, prevario sam je dva puta i to se desilo jer je bila obostrana zelja mene i tih devojaka, desilo se samo po jednom-dva puta, vratio sam se svojoj devojci, volim je i sada.
Only sex, nista strasno.
Da sam ti ja kojim slucajem devojka i da saznam da si me prevario,mogla bih samo da te kastriram ili nesto jos strasnije.Ne volim taj only sex trip,mislim da je to bedan izgovor za prevaru.U ostalom kako mozes da se iskljucis i ne osecas nista???Ja nikada ne bih mogla da spavam sa nekim do koga mi nije stalo.Ono,mogla bih,ali bi mi bilo ljigavo.

...po meni prevara nije jedan obichan poljubac,pa chak ni sex,u takvim situacijam ne razmisljas glavom,nego ***....prevara je kad pored svog dechka/devojke mislish na nekog,i zelish da provodish svo vreme ovoga sveta sa njim/njom,pa chak ne mora nishta ni da se desi,ali to je onda znak,ad te vodi srce...e to je onda mnogo alarmantnije nego kres varijanta za jedno veche

mic@:
...po meni prevara nije jedan obichan poljubac,pa chak ni sex,u takvim situacijam ne razmisljas glavom,nego ***....prevara je kad pored svog dechka/devojke mislish na nekog,i zelish da provodish svo vreme ovoga sveta sa njim/njom,pa chak ne mora nishta ni da se desi,ali to je onda znak,ad te vodi srce...e to je onda mnogo alarmantnije nego kres varijanta za jedno veche

ma mashta je mashta... eto ja mashtam da sve vreme ovog sveta provodim s Ricky Martinom... jel ja varam?

Naucnici kazu da su dokazali da VERNOST NIJE PRIRODNA OSOBINA i da covek bar nekada mora da odluta na neku drugu stranu. U pitanju je samo trenutak kada ce se to desiti.
Verujem da posle nekog duzeg vremena dolazi do zasicenja izmedju dvoje ljudi i da tada treba napraviti neki mali izlet ne bi li se imao cemu vratiti i recimo ponovo iz pocetka krenuti sa voljenom osobom.
Znaci smatram da ako si sa nekim bio jedno vece, i ako to druga strana nije osetila niti ce, nisi napravio nikakvu prevaru.
Prevara je voditi dvostruki zivot i pricati dvema osovabama kako ih volis?
Znaci posle dugo vremena, jednom sa jednom osobom,
ali samo jednom i nikada vise.
Zatim posle dugo dugo vremena, jednom ali sa nekom sasvim trecom osobom, ali samo jednom i nikada nikad vise.
Jel ako sa istom osobom budes dva ili vise puta to znaci da ti se svidelo i polako ces se poceti udaljavati od onog koga volis.

Prevara nastaje onog momenta kada poljubis osobu koja ti nije devojka ili decko! Granica je vrlo jasna. Da odgovorim na par stvari koje sam video ovde...svi mi mastamo ponekad o nekoj ekstra ribi ili tipu (Natali Portman, Bred Pit, Ketrin Zita Dznos itd.) ali to nije prevara. Jel ako se nadjem pored njih (bez Bred Pita, da ne bude zabune) ja cu i dalje hteti moju dragu a ne njih. Ona prica da se sex (!) na jedno vece ne racuna kao prevara ako ti i dalje volis svoju devojku ili decka i slicno su cista glupost! Najobicniji izgovor da se svrlja i krese nesto sa strane sto apsolutno nije u redu. Zna se sta znaci biti veran, zna se sta znaci varati - pitanje je za sta cemo da se odlucimo!

Back