Sta je po vama IN a sta OUT

Keeper:
pa naravno da ce se slomiti ako ne koristis kontracepciju ......... :roll: :)

ili ........ da se setim jos nekog bisera.
ah, da ......... klinka kaze da joj meca kasni vec duze vreme, a i da joj je od pocetka godine stomak poprilicno narastao ....... i na kraju kaze da je spavala s nekim. i onda pita dal je trudna ???

ma jok ja sam :cool:

I ono "Imam (recimo) 14 god, u 5. mesecu sam, hocu da abortiram" ili "Vec sam u 6. mesecu, ne mogu da abortiram, ali necu da moji saznaju da sam se porodila (a isto maloletna devojka)" :roll: :roll: :roll:

In je kad si Out, mada si onda ipak In i sledstveno tome nisi Out, pa nemozes ni da budes In, sto ce reci da si ipak Out, sto znaci da si In...
...Uh, hvala bogu, sto vise nisam tinejdzer...
...Mada, u moje vreme to ipak nije bilo ovako komplikovano... :wink:

E,ja npr mislim...da je Ivana-Negative strasno in,ili Teodora Bojovic,a da je Karleusa,kao i Ceca veoma out,Isto tako mislim da su moji drugovi Cabra i Selni Veoma cool...a moze i Igor tu negde da udje....pozdrav od mene
Dani : :)

Bleak WinterFullMoon:
Zvali su me iz chasopisa Teen da pishem rubriku IN & OUT

IN:Za devojke: Trenutno su karirane boxerske chizmice in,pa onda ona crna fensi majca (zenska) na kojoj je istovremeno znak anarhije i peace znak i nazivi gomile gradova (Paris,London...).Pa onda shto se tiche boja,in su bebi plava,bebi roze...Nikako da ne zaboravim da ako ne stavite TONU sjaja za usne (koji mora biti jarko roze) ode mas' u propas'.
Ako ste mushko morate nositi trenerku sa ranflom.Pri tome morate podicji nogavice do pola potkolenice kako bi to istaklo vashe brze (po mogucjstvu crvene ili,josh bolje,ZLATNE) patike i bele sportske charape.U koliko nemate trenerku sa ranflom,vi onda podvrnite (onako nehajno) JEDNU nogavicu kako bi se otkrio deo vashe divne dlakave noge.Gore ogrnite neku besnu jaknicu...ali zapamtite da rubovi kragne UVEK idu uvis (pod uglom od 48 28' u odnosu na ravan ramena).Josh ako ste pri svemu ovome oshishani na 'tarzanku' ili 'zemunku',onda ste definitivno pravi baja i spremni ste za muvanje raznih maloumnih pripadika zenske populacije koji su mahom maloletni.

OUT: Svi ostali koji se ogreshe o ova pravila su OUT i meni se lichno gade!

"Prelistavam" stare teme i ne mogu a da se ne pocepam od :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anonymous:
Daaaaj bre uvek sam mislila da su pacenicke novine koji mi isperu mozak sta je IN A STA OUT!Znam ja sama sta je in a sta out.U jednim novinama sam procitala da je Dankan[Blue]IN a out je Kajli bas smor novine!

Da li mislis na GIRL?! :wink: Za mene ne postoji IN i OUT.Jednostavno nosim sta mi se svidja,slusam muziku koja se meni svidja,sminkam se kako hocu...Ne zelim i necu da mi neko drugi odredjuje sta da radim.Znam da primim kritiku i pohvalu(nesto na sebi ponekad promenim,ne preterano),ali se ipak drzim onoga u cemu se osecam najbolje.Mrzim one sto odmeravaju od poslednje dlake na glavi do pete! :evil:

The Last Unicorn:
Bleak WinterFullMoon:
Zvali su me iz chasopisa Teen da pishem rubriku IN & OUT

IN:Za devojke: Trenutno su karirane boxerske chizmice in,pa onda ona crna fensi majca (zenska) na kojoj je istovremeno znak anarhije i peace znak i nazivi gomile gradova (Paris,London...).Pa onda shto se tiche boja,in su bebi plava,bebi roze...Nikako da ne zaboravim da ako ne stavite TONU sjaja za usne (koji mora biti jarko roze) ode mas' u propas'.
Ako ste mushko morate nositi trenerku sa ranflom.Pri tome morate podicji nogavice do pola potkolenice kako bi to istaklo vashe brze (po mogucjstvu crvene ili,josh bolje,ZLATNE) patike i bele sportske charape.U koliko nemate trenerku sa ranflom,vi onda podvrnite (onako nehajno) JEDNU nogavicu kako bi se otkrio deo vashe divne dlakave noge.Gore ogrnite neku besnu jaknicu...ali zapamtite da rubovi kragne UVEK idu uvis (pod uglom od 48 28' u odnosu na ravan ramena).Josh ako ste pri svemu ovome oshishani na 'tarzanku' ili 'zemunku',onda ste definitivno pravi baja i spremni ste za muvanje raznih maloumnih pripadika zenske populacije koji su mahom maloletni.

OUT: Svi ostali koji se ogreshe o ova pravila su OUT i meni se lichno gade!

"Prelistavam" stare teme i ne mogu a da se ne pocepam od :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahahhahahha...al strava....
Kaze "majice sa znakom anarhije i peace znakom i nazivi gomile gradova-paris,london..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a da...In je ono sto se meni svidja,a out je ono sto se svidja vecini....tako nekako,najprostije receno :wink:

Evo... moja nedavna zapazanja...

IN je jos uvek... nazalost... biti plavusha (ali po mogucnosti potrefiti boju koju imaju kanarinci, zlatno zuto ili kako moj drug voli da kaze ,,govance zhuto''... to je bash in :lol: )

dalje... IN je kvarcovanje... ok... neko ne voli ten kakav ima... ali...
Vecina devojaka kao da pokusava da izmeni imidz da bi se provukle preko neke granice u Africi.
Poruka za njih: Nije tesko dobiti vize za Afriku, ne morate se prziti da bi licile na njih... :wink:

E sad... oblachenje?
Pa cesto se oblaci ove godine. Poljoprivrednici se sada zale na takvo vreme, ali neka... godinama je bila susha...
:lol:
m ne znam... necu da komentarishem... uspljuvacu previse... ukusi se razlikuju... :wink:

Alexandra9:
mario80:
Alexandra9:
Pa zasto je ova tema pala? Uvek ima sta da se doda... :lol:
ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)
pa ko nam se to vratio? :lol: :P
Nedostajesh nam ovde, sa svojim kreativnim komentarima... :wink:
I mala sam i nevina... so? 8)
lepo vreme mi je zabranilo da sedim za kompom...ne znam sta mi bi veceras...hajde da menjamo svet?zajedno? 8)

mario80:
Alexandra9:
mario80:
Alexandra9:
lepo vreme mi je zabranilo da sedim za kompom...ne znam sta mi bi veceras...hajde da menjamo svet?zajedno? 8)
ebiga... meni je mama zabranila da menjam svet sa manijacima... sorry... 8)

Alexandra9:
mario80:
Alexandra9:
mario80:
Alexandra9:
ma nisam manijak, keve mi! a da pitas tatu? 8) :D :roll:

mario80:
Alexandra9:
mario80:
Alexandra9:
mario80:
Alexandra9:
ma nisam manijak, keve mi! a da pitas tatu? 8) :D :roll:
ne smem... pustice pse na tebe... :lol:
A ja ne zelim da se moji ljubimci otruju ako te sluacajno gricnu... :wink:

Back