gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
Nalazite se u dugoj vezi (može i brak) i ne koristite kondome, jednog dana slučajno kad vašeg partnera/ke nalazite kutiju kondoma u džepu jakne.
Vaša reakcija?
Vaša reakcija?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serviram mu ih i aranžiram sa sve svečanim escajgom, svećama, romantičnom atmosferom....Na tanjir, naravno.
Bilo bi mi drago da gledam kako ih žvaće, ali ako baš ima odbojnost ili slabe zube, može i da ih proguta bez žvaknja
I naravno,doteram se, da bude potpun ugođaj![]()
Serviram mu ih i aranžiram sa sve svečanim escajgom, svećama, romantičnom atmosferom....Na tanjir, naravno.
Bilo bi mi drago da gledam kako ih žvaće, ali ako baš ima odbojnost ili slabe zube, može i da ih proguta bez žvaknja
I naravno,doteram se, da bude potpun ugođaj![]()
Pa nikako, samo se kurčima kako misliš da bi ga naterala na to ? sa pištoljem ? čime ? kako ?
a izgovor zvao me ortak dok sam bio u radnju da mu kupim ne prolazi nego odmah žvakanje?![]()
Nalazite se u dugoj vezi (može i brak) i ne koristite kondome, jednog dana slučajno kad vašeg partnera/ke nalazite kutiju kondoma u džepu jakne.
Vaša reakcija?![]()
Pa moja reakcija bi bila bushenje kondona iglom........i chekanje daljneg odvijana situvacijei nebi mu vishe davala
Pa moja reakcija bi bila bushenje kondona iglom........i chekanje daljneg odvijana situvacijei nebi mu vishe davala
a šta da on tebi nađe ?
ili je to nemoguće da se desi ?![]()
i onda postaneš pomajka![]()
Ja nishta nepostajemi onda postaneš pomajka![]()
i onda on postane otac tog deteta i mora da plaća alimentaciju...jel bi ga ostavila ?
svidža mi se kako razmišljašNaravno da je nemoguće.
- - - - - - - - - -
Šta fali, sve su to naša deca![]()
zašto pobogu...šta fali čuvate ga svo troje, dete raste, vi uživate u njegovom odrastanju, piješ kafu s njegovom majkom, ćakulaš neobavezno vikendomJa nishta nepostajem))
Naravno da bi ga ostavila .
pa sve forumašice tako razmišljaju
- - - - - - - - - -
zašto pobogu...šta fali čuvate ga svo troje, dete raste, vi uživate u njegovom odrastanju, piješ kafu s njegovom majkom, ćakulaš neobavezno vikendom
a što to tako lično shvataš![]()
Vaša reakcija?![]()
kako si strog
šta si na kraj srca...pa desi se ****** ga živa duša
I dalje ćuti.al se spremala da kaže![]()
uzela bih tu kutiju, namontirala se sve mirno pred njim,kontaktirala frajera kog on ne podnosi ogranski zbog ljubomore,i otisla da potrosim kondome sa njim.pretpostavljam da ga ne bih nasla kod kuce posle.