Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Kažu, kada se na fotkama pojave ovako neke čudne stvari, da je objektiv uhvatio duha
))) ali to nije moja teorija jer su bezoblični. Ima li neko ideju?
Prva slika je sa BeerFesta ove godine, na sasvim otvorenom području, tj. nije bilo nikakvog dima i niko nije imao cigaretu u rukama, osim toga dim po pravilu ne pada dole
Obe fotke sam ja napravila istim aparatom.
Druga je od sinoć i krajnje je jeziva
Aman baš nikakve magle nije bilo, pored ove postoji još 5-6 savršeno normalnih fotografija slikanih u tim momentima, a moj izraz lica kada sam videla displej, sekund nakon što sam je, je' l' da, fotografisala, bio je onako baš tunjav
Fotografije su načinjene u sasvim kontrastnim klimatskim uslovima.
Aj, vi ste ovde otvoreni za sve
ne znam jedino na "Fotografije" da postavim, ako ovde ima moda neka prebaci, bilo kakvo objašnjenje mi odgovara.

Prva slika je sa BeerFesta ove godine, na sasvim otvorenom području, tj. nije bilo nikakvog dima i niko nije imao cigaretu u rukama, osim toga dim po pravilu ne pada dole

Obe fotke sam ja napravila istim aparatom.
Druga je od sinoć i krajnje je jeziva

Aman baš nikakve magle nije bilo, pored ove postoji još 5-6 savršeno normalnih fotografija slikanih u tim momentima, a moj izraz lica kada sam videla displej, sekund nakon što sam je, je' l' da, fotografisala, bio je onako baš tunjav

Fotografije su načinjene u sasvim kontrastnim klimatskim uslovima.
Aj, vi ste ovde otvoreni za sve

Poslednja izmena: