Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Ако неко оговара другу особу у вашем присуству будите сигурни да ће и вас оговарати када се удаљите.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni jos smesnijeНајсмешније ми је када неко отвори овде тему- мој друг... рецимо.
А онда се појаве моралисти- ти да си му друг не би овде отварао тему.
Јесте. Сви знамо и ко је тај ко отвара тему, а још боље знамо тог друга, од адресе до ЈМБГ
Увек ми прође кроз главу да таквима, који тако скоче, треба најмање причати поверљиве ствари.
Немој се једити бзвзmeni jos smesnije
kad neko otvori temu
tipa ja sam lezbejka ili ja sam gej
a ljudi se prime i pocne krljanje
dok se taj/ta i svi koji u temi
ucestvuju na strani tog/te kerebece
i u sebi govore kakvih qretena ima
a ne znaju da su oni najveci debili
Jes vala a kad se prica lepo onda moze,naci e znas onu droplju mnogo je talentovana ,znas kako se guzi sve radnje radi,topla preporuka samo jos par puta dispraznim jajaОговарање је кад се о некоме ружно прича.
... kad se prica lepo onda moze ...
Volim da čujem,...čisto da vidim do koje mere neko može biti ili jeste bezobrazan.Samo iz tog jedinog razloga!Da li je svako pričanje o nekome,bez njegovog prisustva, bilo istina ili ne- ogovaranje?
Opet, da li se ogovaranjem smatra samo ono maliciozno što iznosimo o nekome, u njegovom odsustvu?
Da li vam smeta ogovaranje ili volite da citate ili slusate kako nekog drugog ogovaraju ?
ali opet, zavisi i šta se priča, iako je istinaOgovaranje je širenje neistina i poluistina o nekome. Govorenje istine nije ogovaranje. Većina ljudi ogovara zato što vole da prave priče i žive tuđe živote, iako ne znaju pravu istinu, jer im tako lakše pada njihovo rođeno nezadovoljstvo i pustoš u životu.
ogovarajuteKad smo kod ove teme. Jako bih voleo da znam ko mi sta misli. Ja nemam neprijatelje, nisam u svadji ni sa kim ni oko cega. Svi me ispostuju kad me vide cao cao, poneko zastane malo popricamo kao penzosi. Ne kazem da me svi mrze koji mi se javljaju. Nit mi trebaju, nit im trebam. Malo mi je cudno da bas svi koji me znaju imamo fer kontakt imaju dobro misljenje o meni iako nemamo razmirice.
Odgovoranje je dobro i lose. Ako pricamo o nekom dobro ili lose to je ogovaranje. Ako prepricavamo neki događaj o nekom da je ispao dobar ili los u toj situaciji onda to nije ogovaranje. Ogovaranje bi bilo ako nastavimo o nekom znas ti sta on vozi, sta radi, vara zenu itd.
nemoj nikad da joj pricas o seksuali opet, zavisi i šta se priča, iako je istina
nešto što sam rekla prijateljici u poverenju nikako ne bih volela da prenosi dalje, iako je to što sam joj rekla--istina
zna se šta i dokle,
ogovara kao ženaKad sedim sa nekim ne prihvatam da prichamo o nekome ko nije tu, ne zanima me i ne zhelim da znam, ako zhelish da prichash o sebi, o meni ili o tekucim deshavanjima super, ako zhelish da prichash o nekoj osobi koja nije tu mrsh u pm
Тако сам ја касно сазнала за онај период неурачунљивости након порођаја