pa zato je MLM reshenje......
zezam se, mozhda

zezam se, mozhda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
makimaki:Ajde nadji mi negde posao sa tolikom platom. Mislim u butiku, parfimeriji. Ja znam da su tamo plate oko 12000. Po negde idu i do 15000. A moze i za vece pare, necu da se ljutim. U sustini mi treba plata da pokrijem troskove cuvanja dece i zene koja ce da mi sredi krs u kuci, a sve sto pretekne ide meniapotekarka:To su plate po buticima, prodavnicama, pekarama, parfimerijama, frizerskim i kozmetičkim salonima, itd![]()
Ima nas jos takvih. Sva sreca ne radim toliko, ali mi sa parama i tim prosecima nista nije jasno.ni na na:Sta je normalna plata nemam pojma !
Samo znam da radim kao crnac ( u proseku 14 h dnevno ) i da zaradjujem nekoliko prosecnih plata , pritom imam svoj stan , ali kada mi dodje onaj 25. u mesecu uvek mi fali par hiljadarki da bih bila opustena .
I onda cesto postavljam sebi pitanje da li ja stvarno ne umem sa parama :? , ili su ljudi koji zive od dve drzavne ( prosecne ) plate , a uz to imaju i decu ( ne daj boze placaju kiriju ) carobnjaci ili je nesto dr. po sredi ?
Milena26:Ja radim na veoma uglednom mestu a ne bih se mogla podiciti platom:-)))))))))))
E sad. I ja sam iz Bgd. I drustvo je uglavnom sa fakultetom, i naravno da ih ima sa manjim platama. Vece plate (bas plate, a ne neki biznis) su uglavom u poslovima kada zazmuris i zaboravis sta si ucio, sednes u auto, tasna-masna i polako po Srbiji.littlefoot:E sad podatak iz mog okruženja: Ja ne poznajem nikog ko ima platu ispod 400€ minimum. Takođe živim u Beogradu![]()
littlefoot:E sad podatak iz mog okruženja: Ja ne poznajem nikog ko ima platu ispod 400€ minimum. Takođe živim u Beogradu![]()
littlefoot:E sad podatak iz mog okruženja: Ja ne poznajem nikog ko ima platu ispod 400€ minimum. Takođe živim u Beogradu![]()
plavusa 1 : pa , sta ti je , to je nedeljna plata 400 E?sanja:ni ja je ne poznajem, rece plavusa pred satiranje![]()
... nešto je u akcijama, obveznicama i zlatnim polugama.sanja:ma da smo zivi i zdravi, nije sve u parama.
Milojko Vasic:... nešto je u akcijama, obveznicama i zlatnim polugama.sanja:ma da smo zivi i zdravi, nije sve u parama.
sanja:Milojko Vasic:... nešto je u akcijama, obveznicama i zlatnim polugama.sanja:ma da smo zivi i zdravi, nije sve u parama.
slazem se.
i tvrdim da nema para kojima bi neko kupio osmeh koji danas imam.