tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.571
a zato tebe nema na forumu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e..moguce je
evo jedan feget radio dspi i ono...blokira mu se beshika,nije pisao mnimum 3 dana,i ode u urgentni..znaci gurali su mu kateter jebeni u onu Novalstinu rupicu™
ne znam sta je njemu (nezreo je jos cini mi se) al' umrla sam od smeha kad sam ovo procitala.ponekad mi dođe da ga ubijem u snu koliko me iznervira...ali stalo mi je do njega
sta je dspi
pa i ne brine me ako nisam nego vise sto nisam mogla da se setim jesam li ili nisam...mislim da nisam
a neki momak je hteo da iznenadi dragu tako shto je gurnuo cvet, valjda ruzhu, u pishu... u rupicu.. u svoju pisu... pa je zavrsio i on na nekoj klinici.. to je iz nekih novina..
Simpatičan gest. Ali bodlje je morao skinuti, a ruža nije ruža bez bodlji.pa i ja imam slichne probleme a mi imamo 27-28 godina ali da se ne okrecem previse sebi davi.
a neki momak je hteo da iznenadi dragu tako shto je gurnuo cvet, valjda ruzhu, u pishu... u rupicu.. u svoju pisu... pa je zavrsio i on na nekoj klinici.. to je iz nekih novina..
Ili hoće nešto više od te veze; ili neće a dosadila si mu u krevetu.več neko vreme se zabavljam sa dečkom
ŠTA JE NJEMU????
Trnovit put, u svakom slučaju. Mene u toj priči interesuje kako je reagovala devojkamozda je pri dnu skinuo a pri vrhu ostavio
pa i ja imam slichne probleme a mi imamo 27-28 godina
ne znam sta je njemu (nezreo je jos cini mi se) al' umrla sam od smeha kad sam ovo procitala.
lažeš da imate 18-20 godina..
Ili hoće nešto više od te veze; ili neće a dosadila si mu u krevetu.
Ili mu nisi još dala.
a što se trečeg tiče...on se ne želi da me požuruje i njemu to nije najbitnjije
cuti bre zabole te, umesh da se skijahs, ebesh vezu
E, to te farba, 100%! U 20 godina mu to nije najbitnije?!
Ma, da mi smo veverice!
E, to te farba, 100%! U 20 godina mu to nije najbitnije?!
Ma, da mi smo veverice!
pinkastaaa!
pa di si ti...
kako ide sa malim?
i kako si?
ma ne znam...kao da če za to biti vremena:?
i ja sam to pomislila...ma šta ja znam
Ma, ja kad ti kazem! Vidis, ovaj moj mali ima 21, a nedoyeban je, do bola!
Samo neke drolje juri! Kad ga ne ubih sinoc! Sve bi *****! Samo da je zensko!
A, da i da nije bivsa od njegovog, ma, Bog zna kakvog "druga"!
A, ona bi se tako sa njim, pa ce crkne!
Znaci, prolupala sam, nacisto!
hahahahaha stoka nedoyebana
moja drugarica kaže BOLJE JIH POKOKAT, NEGO JIH VASPITAT!!!
a od svega mi najgore zato što uvek prati svaki moj korak, mora znat sve šta ja mislim, o čemu razmišljam a ne do bog da ja njega tako počnem ispitivat
koliko jih je imo prije mene ne znam...neće da mi kaže?
I tako je deco osnovan femin. pokret...
Pokret Muškomrzećih Samospoznatih Žena.
Ili je ovo onaj pokret za zdravu i savremenu ženu?
Jaoj, nista me ne pitaj, sestro slatka!
Samo me nervira, krvi cu mu se napiti!
Juce ujutru u 5 sati me zove (a, da, mrtav pijan) da mi kaze da hoce da probamo, ali da bivsi ne zna, ide iz grada za 20 dana, hoce da ih provede samnom, pa, hladno mu je, pa da dodjem da ga grejem, naravno, ja nisam veverica, na fin nacin ga prebacim za sutra, padne dogovor da ga zovem, ja pozovem, a on mi kaze da se niceg ne seca, da bivseg ceni i postuje i da samnim nikad ne bi migao da bude! Znala sam da ce tako da bude, ali, ajde, ponadala sam se malo, da dam smisao zivotu! Sto ti trezan misli, to ti pijan kaze! Muka mi je od muskaraca, sve je to stoka nedoyebana!
Sta se radi kod tebe? Nisi, valjda iskoristila ono hladno oruzije?
E' skeri, od danas ti ne verujem ni za prognozu...nije još dotle došlo...
ma mali je pao samo ne zna... ;-)
a tog bivšeg teraj...
ljubim te i srećno...
ps ja sam sama i super