Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patnja citav zivotMucna je to tema ,ne mogu da zamislim kako je tim roditeljima zivot unisten,najmanje sto mogu je da nadju i odrobijaju pocinioce,da spasu mnoge druge bebe
Ova vlastPravda je pravo da učinimo ono što mislimo da treba, i onda pravda može da bude sve. I krivda isto tako.
Pravda – rekao je jednom – mi mislimo da znamo šta je to. A ništa nije neodređenije. Može da bude zakon, osveta, neznanje, nepravda. Sve zavisi od stanovišta.
Pravda je kao zdravlje, misliš o njoj kad je nema, i zaista je neodređena, ali je možda najviše želja da se udavi nepravda, a ona je vrlo određena. Svaka nepravda je jednaka, a čovjeku se čini da je najveća koja je njemu učinjena. A ako mu se čini, onda i jeste tako, jer se ne može misliti tuđom glavom.
Ogriješivši se tako o pravdu u cjelini, Ijudi nikad neće biti u mogućnosti da ostvare svoj dugo žuđeni humanitet, jer je on cjelovit: svaka nepravda ga ruši u potpunosti.
Meša Selimović
- - - - - - - - - -
Šta je po vama nepravda?
Da vas čujem.![]()
JesteOva vlast
Ja to zovem F•A•Š•I•Z•A•M
Samo sebe gledaju.Ja to zovem F•A•Š•I•Z•A•M
Tako je. Banda buržoaska.Samo sebe gledaju.
Kradu.Tako je. Banda buržoaska.
Sve ode vani.Tako je. Banda buržoaska.
Šljam lopovski...Kradu.
Tako je.Ovo je propast od drzave.
Tako je.Seljacine se uvalile,preko stele.
Samo da obračunam kol'ko je to prema dinaru... kurs je 60 čini mi se, skoro sam prodao 50 maraka...dakle, 60x550=33000Eno u nas strajkovi.Rudarima dat platu 550 km..a ovi politicari mogu par hiljada.
Ma nema potrebe, izrazi u markama slobodno... radim sa parama stalno, znam celu kursnu listu xd...ispada 270 evra plata.Evo eure cu pokusati ja,manje od 300 eura.
Jeste tako je.Jel tuga?Ma nema potrebe, izrazi u markama slobodno... radim sa parama stalno, znam celu kursnu listu xd...ispada 270 evra plata.
Tako je. Znaš onu priču o Aliji Sirotanoviću?Pod zemlju kopat,rizikovat.Sto kaze zena na strajku nekad se Tito slikao sa rudarima.Sad policija.Eto kakva nam je drzava.