Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
E sram da te bude sada sam se setio, udarila mi voda na usta.........sade otju od tebe žele zeku, tačnije zečicu....
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sram da te bude sada sam se setio, udarila mi voda na usta.........sade otju od tebe žele zeku, tačnije zečicu....
![]()
![]()
Ako nema zečice onda daj bonu....![]()
Šta cccc....??? gde je bona?![]()
sutra sreco, ne daju danas, kazu preterujem....![]()
kako ste napaljeni na LOCK
kao kada kazete to, glumite imaginarni autoritet
seks ili ljubav? ja licno uzivam samo u seksu,posle toga me ne zanima trazim novoga jer nista vise ne osecam
Jao kako si ti napaljena na LOCK-PICKING
kako je lepo kada glumiš imaginarno ludilo, a možda i nije imaginarno![]()
![]()
seks ili ljubav? ja licno uzivam samo u seksu,posle toga me ne zanima trazim novoga jer nista vise ne osecam
Мени је далеко лепша љубав али гро данашње омладине углавном јури за оном ствари. Не сви наравно али већи дио, дешава се да особа која воли другу особу са којом је у вези, превари исту 10 пута годишње, слушао сам исповест једне такве особе...seks ili ljubav? ja licno uzivam samo u seksu,posle toga me ne zanima trazim novoga jer nista vise ne osecam
Мени је далеко лепша љубав али гро данашње омладине углавном јури за оном ствари. Не сви наравно али већи дио, дешава се да особа која воли другу особу са којом је у вези, превари исту 10 пута годишње, слушао сам исповест једне такве особе...![]()
Мени је далеко лепша љубав али гро данашње омладине углавном јури за оном ствари. Не сви наравно али већи дио, дешава се да особа која воли другу особу са којом је у вези, превари исту 10 пута годишње, слушао сам исповест једне такве особе...![]()
bajadere i browniesto je najlepse na svetu.