sta je lepse ?

• Začetnik teme Začetnik teme trony
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
seks ili ljubav? ja licno uzivam samo u seksu,posle toga me ne zanima trazim novoga jer nista vise ne osecam
Мени је далеко лепша љубав али гро данашње омладине углавном јури за оном ствари. Не сви наравно али већи дио, дешава се да особа која воли другу особу са којом је у вези, превари исту 10 пута годишње, слушао сам исповест једне такве особе...z:cry:z:mrgreen:

Мени је далеко лепша љубав али гро данашње омладине углавном јури за оном ствари. Не сви наравно али већи дио, дешава се да особа која воли другу особу са којом је у вези, превари исту 10 пута годишње, слушао сам исповест једне такве особе...z:cry:z:mrgreen:

Ovo je tacno xD.
Ali msm da su to neke veze sumnjivog kvaliteta xD

Pa desi se realno, ali za to je kriva ova druga osoba u vezi i ja varam, ali samo kad mi nije posveceno dovoljno paznja (sexa)

Ja imam jedan problem...skoro sam skontao da ga imam e sad dal jeste i nije neam pojma al mislim da postaje sto sam stariji.Naime cesto devojke samo posmatram kao sexualni objekat,a kad se javi ono malo romantike i spremnosti da odrzim vezu,obicno mi druga strana razbije to i ja se opet vracam na staro....Mozda se ja stalno kontam sa devojkama koje nisu bas spremne da daju sve od sebe u vezi pa je onda i mene bas briga.....E vis to je vec drugo pitanje.... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back