- Poruka
- 93.341
Šta je jače u ljubavi, fizička ili emotivna privlačnost?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saljem ti selfie, daj inboksSamo izgled
Trazi treci model biranja.Ja sam birala bolje dok mi je fizička privlačnost bila prvi kriterijum. Od kako sam postala zrelija i razumnija red šuplje pa red prazno![]()
To jeste, Ali ovako ti jace deluje.Ja sam birala bolje dok mi je fizička privlačnost bila prvi kriterijum. Od kako sam postala zrelija i razumnija red šuplje pa red prazno![]()
tacno, izgled nas privuce ..............a potom sledi sve ostalo.Samo izgled
Ja ocenjujem koliko licnosti I pameti,Trazi treci model biranja.![]()
Trazi treci model biranja.![]()
Po meni je veoma vazna i fleksibilnost u odnosu.Ja ocenjujem koliko licnosti I pameti,
E, sad ovaj emotivni, to im je posle prvog za trajanje. Ostalo ne napisano se podrazuma, u skladu sa godinama.
Ne znam, vidjam I modele I sportiste, pa im nije proslo.Najpre privuče izgled,posle,ako odnos napreduje,ide ostalo.
Htedoh reći,mora da me za početak privuče nešto spolja - to ne znači da mora biti lep kao Apolon,naprotiv,može biti ružnjikav ili prosečan ali da mene nešto privlači.Ne znam, vidjam I modele I sportiste, pa im nije proslo.
Dobro, Ali treba da znas sta si videla tacno, nije meni cak ni to problem, nego ako se to sto vidim promeni.Htedoh reći,mora da me za početak privuče nešto spolja - to ne znači da mora biti lep kao Apolon,naprotiv,može biti ružnjikav ili prosečan ali da mene nešto privlači.
A, zasto, meni bi, al nesto ih nemam.Ne znam meni je uvek bio cilj da to bude nesto sto ce trajati, prolazne avanture ti nece doneti casu vode ili skuvati kafu kad ostarimo.
Nemam ni ja, ali i nisam protiv toga.A, zasto, meni bi, al nesto ih nemam.
Emotivna privlačnost.Ako je ljubav,tu su emocije.Sve ostalo je površno.Šta je jače u ljubavi, fizička ili emotivna privlačnost?
![]()