- Poruka
- 1.538
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokaži da su muslimani satanisti i da obožavamo satanu.
Dotad
Zaboravih da dodam...otvori posebnu temu o muslimanima satanistima.
You juste hate him cause he's yellow![]()
Interesting chap...Why is he here?He just hate me because i am an "infidel".

Drago mi je što se slažeš samnom.Odgovore sam dobio od Boga,preko ispravne verovanje u Boga.Ko ide pravim putem dobija samo istinu.@pirox
Nemam sad vremene da ti odgovorim stavku po stavku a i otišli smo preširoko u temu.
Uglavnom, sam si sebi dao neke odgovore u zadnja dva posta.
To mi ondak nije jasno.Ako muslimani drže Allhovih zabrana,otkud toliko zločina i greha prema ljudi i Bogu? Da se drže zabrana ti bi ih zvao dobrim muslimani u dobrom Islamu,a ne loši muslimani u dobrom Islamu,zar ne?Muslimani se drže Allahovih zabrana i Allahovih naređenja.
Šejtan se trudi da zavede što više ljudi i povuče ih sa sobom u vatru.
Ja to razumem da sam ja po tebi nevernik jer ne verujem u osobinu Boga koja je pun mržnje,osvete i tera ljude da ubijjaju svoje bližnje.Ja sam nevernik jer ja verujem u Boga pun ljubavi,tolerancije i koji tera ljude da vole svoje bližnje ma koje vere ili nacije da je.Ti jesi nevjernik po našem shvatanju ali to nikome od nas ne daje pravo da te ubije osim ako nas napadneš.
Čekaj,čekaj.Zašto citiranje zakona iz Kurana po tebi zlonameran?Zar Allah može biti zlonameran sa svojim zakonima?Ajde da sam ja nešto izmislio pa da se to okarakteriše zlonamerno.Tvoja konstatacija da Muhamed a.s. bez razmišljanja ubija bludnike je više nego tendeciozna. Lijepo sam ti opisao kompletnu situaciju u kojoj je Muhamed a.s. indirektno izbjegavao da osudi ženu na kamenovanje a ti komentarišeš zlonamjerno.
Propisana kazna od 100 udaraca bičem je za neoženjene i neudate a kamenovanje je propisano za one koji su u braku a učine blud.
Pa pošto je ovde reč o Islamu,gledam da što manje govorim o hrišćanstvu.Izgleda da si zabororavio inkviziciju a kažeš da hrišćanstvo ne dozvoljava ubijanje u ime vjere...
Ja pripadam Bogu i veri koju mi je on dao.A ne veri koji širi šejtan na zemlji preko ljudi.Ono što sam ja primjetio jeste tvoja rečenica "u jednom od prošlih života".
Ja ne znam kojoj ti vjeri pripadaš.
Niti jedna od monoteističkih vjera ne podupire teoriju reinkarnacije.
Kojoj vjeri ti ustvari pripadaš ?

aj da malo razbijem ovo prepucavanje .... interesuju me neke konkretne stvari vezane za Islam tj kako to u prakticnom zivotu funkcionise.......
Molitva ....jutarnja je u 3 sledeca u podne? i sada ako ste spreceni.... kako to onda funkcionise? ...tipa na rodjendanu ste ili u diskoteci u 3 ujutru .....?
ili se uspavate? ili se uspavate za onu u podne? ili ste popodne na fakultetu? sta onda?
i kako znate bas da procenite na koju stranu da se okrenete tipa ako ste u nepoznatom gradu ...ili zgradi ili sta god?
znam da namazi idu u zavisnosti od sunca
ali sad u maju ...bi trebalo u ove casove?
Zora 2:57
Izl.Sunca 5:40
Podne 1:29
Ikindija 5:35
Aksam 9:10
Jacija 10:40
ok izvini sto sam pitala......![]()

vjernik koji prakticira vjeru u potpunosti nije mu mjesto u diskoteci u 3 ujutro,u osnovnoj skoli se uci kako da odredimo strane svijeta znaci no problem,za 5 namaza nam treba cirka 45 minuta,u 24 sata odvojiti 45 minuta isto no problem,pa reci mi gdje je tu problem
- jeste verovatno zato sto me nikad nije posebno interesovalo tj nije mi trebalo a i kompas je ok stvar...za ono sto meni treba tipa putovanja planinarenje i to .... a razumem i da vam ne treba puno odricanja dnevno i da cak ni ne posmatrate kao odricanje nego samo pokusavam da stavim sebe u poziciju da sam na faxu i vreme mi za molitvu ...pa sta kao na predavanju ustanes uzmes abdest....?nema problema kada tako naviknes ......sto se tice odredjivanja strane sveta koju ucimo u osnovnoj skoli ...u pravu si ali toliko se snalazim da bi se izgubila sve i da na zgradama raste mahovina- jeste verovatno zato sto me nikad nije posebno interesovalo tj nije mi trebalo a i kompas je ok stvar...za ono sto meni treba tipa putovanja planinarenje i to .... a razumem i da vam ne treba puno odricanja dnevno i da cak ni ne posmatrate kao odricanje nego samo pokusavam da stavim sebe u poziciju da sam na faxu i vreme mi za molitvu ...pa sta kao na predavanju ustanes uzmes abdest....?
ili kao sto kazes ne idenje u diskoteku ....meni je cudno, postujem, svaka cast, ali za danasnje vreme u kome zivimo jeste neobicno i na neki nacin jeste odricanje pa me zato i interesuje kako to na vas zivot utice u 2010.....
pa zar je odricanje ako dnevno odvojimo 45 minuta zivota za molitvu,objasni mi cega sam se ja to odreko za tih 45 minuta,pa nisi na faksu 24 sata,plafon sto te moze zadesiti na faksu je podne namaz za kojeg imas 4 sata vremena da ga obavis,znaci od 13 do 17 h,a sto se tice nocnog zivota znam dosta raje koja ne prakticira vjeru niti izlaze ,i ako izadju uvjek ista prica nista novo glupost,
pa zar je odricanje ako dnevno odvojimo 45 minuta zivota za molitvu,objasni mi cega sam se ja to odreko za tih 45 minuta,pa nisi na faksu 24 sata,plafon sto te moze zadesiti na faksu je podne namaz za kojeg imas 4 sata vremena da ga obavis,znaci od 13 do 17 h,a sto se tice nocnog zivota znam dosta raje koja ne prakticira vjeru niti izlaze ,i ako izadju uvjek ista prica nista novo glupost,

aj da malo razbijem ovo prepucavanje ....
Molitva ....jutarnja je u 3 sledeca u podne? i sada ako ste spreceni.... kako to onda funkcionise?
...tipa na rodjendanu ste
ili u diskoteci u 3 ujutru .....?

ili se uspavate? ili se uspavate za onu u podne? ili ste popodne na fakultetu? sta onda?
i kako znate bas da procenite na koju stranu da se okrenete tipa ako ste u nepoznatom gradu ...ili zgradi ili sta god?
znam da namazi idu u zavisnosti od sunca
ali sad u maju ...bi trebalo u ove casove?
Zora 2:57
Izl.Sunca 5:40
Podne 1:29
Ikindija 5:35
Aksam 9:10
Jacija 10:40
nisi me razumeo, u prethodnom postu sam ti napisala da znam da vama to nije odricanje, naprotiv! i ne treba da bude,...ali razumi i ti mene, ja pitam subjektivno ....znam ja dobro kako Islam funkcionise u teoriji .....ali eto volela bih da znam kako funkcionise u praksi kod mladih ljudi u danasnje vreme....ne znam sto se odmah branis niko te ne napada, niti sam zelela da te uvredim, naprotiv samo me vrlo interesuje sve to ali vidim da sam pogresno shvacena pa neka se na ovome zavrsi, hvala u svakom slucaju.

Odgovore sam dobio od Boga,preko ispravne verovanje u Boga.Ko ide pravim putem dobija samo istinu.
@dont_panic_Im_muslim - Potpis promeni sa ovimPokusaj branjenja svoje religije od drugih ciju religiju ne postujes je bezuspesan ...
Kako si to ti dobio odgovore od Boga ?
Lično ili putem snova ili kako ?
Kako znaš da ideš ispravnim putem ?
Da li ti je Bog lično potvrdio da ideš ispravnim putem ?

Odgovor na temu je ovdje: