- Poruka
- 392.491
Pitanje je u naslovu kao i pitanje..
Šta po vama treba da se uradi kada seks postane dosadan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nastavis da prcas, samo na prazno. Ipak se okrece.Pitanje je u naslovu kao i pitanje..
tebi je znaci bitno da se istreses..ne obaziruci se na partnerku kako je njojPa nastavis da prcas, samo na prazno. Ipak se okrece.
I samo je punis komplimentima.
Sa tobom, kao da mi zvezdice sijaju u stomaku.
Možda je bolji kauč kod psihića i jedan otvoreni razgovor.nekome tako moguce i da odgovara..dosadan jeste ali ga bar ima
možda pre da se uzme pauza jer ljubavna apstinencija moze da pomogne da se pokrene iz seksualne ucmalosti
ono, uželiš se seksa a i partnera pa bude bolje ..ako ni to ne pomogne onda se partner promeni![]()
Ma zezam se bre Ninche...tebi je znaci bitno da se istreses..ne obaziruci se na partnerku kako je njoj
to oni koji imaju lovu da placaju psiho kauc..mi koji nemamo trazimo resenje na ovakav nacinMožda je bolji kauč kod psihića i jedan otvoreni razgovor.
Jer i bogati plaču, a to je baš onda gadno jer ječi i odzvanja 10x jače od običnog plebsa.
Dosadan sex je gora varijanta!![]()
Kad si druga, treća kod tipa koji voza kombi najivki...ono zovem se,Kako se uposte zapadne u dosadan seks? Ima li neko to iskustvo?
Ja nemam.Kako se uposte zapadne u dosadan seks? Ima li neko to iskustvo?
Jeste tako pošteno muško razmislaNije nikad dosadan,kad mi se hebe zabavim se
bolje ga nemati nikako nego ofrljePitanje je u naslovu kao i pitanje..
Pa realno rutina postane posle par puta kad se sve isproba,pa opet samo oralac za par minuta bude superJeste tako pošteno muško razmisla
Raščlanbu napravi jel:Pitanje je u naslovu kao i pitanje..
Pitanje je u naslovu kao i pitanje..
Ja nemam.![]()
..to je ta recenica...Bolji je nikakav nego nikakav!