Šta je Dodik uradio za Srbe i za Republiku Srpsku?

Beše dolazili Srbi iz srpske da glasaju za Vučića, to nije bio problem. Ako to nije onda nije ni ova tema, što znači da svi srbi imaju pravo da se mešaju u sva mesta gde su Srbi u sastavu države.
Ma treptača malo ponijelo, zaboravio da više nije moderator pa zagalamio ko nekad :zper:

Beše dolazili Srbi iz srpske da glasaju za Vučića, to nije bio problem. Ako to nije onda nije ni ova tema, što znači da svi srbi imaju pravo da se mešaju u sva mesta gde su Srbi u sastavu države.
Dobro.

Ja smatram da se rušenjem Dodika RS udaljuje od Srbije i utopljuje u Federaciju.

Pošto je nastalo ogromno žaljenje za smenjivanje komunističkog isprdka Dodika, koji je po nekima "duša Bosne" pa je sad Bosna utvara jer su joj izbacili dušu, povlači se pitanje šta je on u stvari postigao za sve ove godine?

Šta je konkretno Dodik uradio za Srpsku i narod tamo da zaslužuje toliku kuknjavu? Da li narod u RS živi bolje tamo danas nego pre 20+ godina njegovog mandata? Jel RS ima veća prava sada ili manja?

Da čujemo šta je Dodo postigao za sve te godine svog mandata?
U Republici Srpskoj se živi neuporedivo bolje nego za vrijeme vlasti SDS-ovaca.
Dodik je zaustavio prenošenje nadležnosti sa Republike Srpske na BiH.
Najveći mu je uspjeh ne pristajanje na zajedničku policiju na BH nivou.

Mnogo ste jaki... Al' 23% nikako da se promeni. Osim ako Babini nisu posebna nacija pa je 22%. :mrgreen:
Verovatno ne znate da je Bosna i Hercegovina dosta prostorno velika zemlja,dva i po puta veca od Izraela sa Gazom,duplo veca od Belgije a znatno veca od Svajcarske,Danske ,Belgije,Holandiije. A ima nesto preko 3 miliona stanovnika prema 17 m.Holandije. Slabo naseljena zemlja. Tako da je i tih podcenjivackih 23% vece od brojcano mnogoljudnijih zemalja. Tek je R.Srpska tanka sa ljudima ,ni 40/km2 .Srbija ima oko 100/km2 ,Federacija BiH 80/km2.

U Republici Srpskoj se živi neuporedivo bolje nego za vrijeme vlasti SDS-ovaca.
Види ову логику.

Буквално у свакој земљи у региону се живи неупоредиво боље него пре двадесет година и то нема везе са конкретним властима у земљама региона. Нормално је да се свака држава развија, а земље региона су се додатно приближиле свету (наравно, највише Европи), што се тиче бизниса и сарадње, тако да све државе региона напредују.

Бесмислено је поредити живот 2025. и 2005. године.

Замисли да неко 1975. године каже да живи боље него 1955. године (одабрати било којих 20 година по избору).

Prvo, tema je za Regione, jer raspravlja o politici u drugoj zemlji. Nigde se u temi ne pojavljuje veza izmneđu Dodika, RS i Srbije.
S tim u vezi, zašto nam se prezentuje ta tema na Politici?
Prvo

Srbija je jedan od zastitnika DEJTONA

Stoga sve tamo se nas tiče

Drugo

Nemoj mi ti talasati o tome sta ja imam s rep srpskom

Ako ti se ne sviđa tema, sirok krug oko nje op la

Back