Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
A kad zagrme na njega popišmanio seRedovno je odbrusio i zagrmeo strancima. Sreću čine male stvari.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad zagrme na njega popišmanio seRedovno je odbrusio i zagrmeo strancima. Sreću čine male stvari.

Beše dolazili Srbi iz srpske da glasaju za Vučića, to nije bio problem. Ako to nije onda nije ni ova tema, što znači da svi srbi imaju pravo da se mešaju u sva mesta gde su Srbi u sastavu države.Ti smatraš da je u redu da se državljani Srbije mešaju u politiku RS?
Ma treptača malo ponijelo, zaboravio da više nije moderator pa zagalamio ko nekadBeše dolazili Srbi iz srpske da glasaju za Vučića, to nije bio problem. Ako to nije onda nije ni ova tema, što znači da svi srbi imaju pravo da se mešaju u sva mesta gde su Srbi u sastavu države.

Mnogo ste jaki... Al' 23% nikako da se promeni. Osim ako Babini nisu posebna nacija pa je 22%.A kad zagrme na njega popišmanio sepa jel mu Helez mater pred kamerama opsovao a Dodo se njemu izvinio
![]()

Dobro.Beše dolazili Srbi iz srpske da glasaju za Vučića, to nije bio problem. Ako to nije onda nije ni ova tema, što znači da svi srbi imaju pravo da se mešaju u sva mesta gde su Srbi u sastavu države.
Pa nije tema koliko je ko jak, nisu tema ni procentiMnogo ste jaki... Al' 23% nikako da se promeni. Osim ako Babini nisu posebna nacija pa je 22%.![]()

Đe i pripadaDobro.
Ja smatram da se rušenjem Dodika RS udaljuje oid Srbije i utopljava u Federaciju.

To isto kažu i SrbiĐe i pripada
Jesi li ti normalan, stvarno misliš da bismo mi pustili da nam uzme neko teritoriju?![]()
Iz Srbije? Pa šta čekate, krenite u osvajanjeTo isto kažu i Srbi
Kako nije kad se ovde razmećeš snagom Heleza! I njegovim besmislenim pobedama. Psovao Dodiku majku...Pa nije tema koliko je ko jak, nisu tema ni procenti![]()
Jeste i neka je. Zasluženo.Kako nije kad se ovde razmećeš snagom Heleza! I njegovim besmislenim pobedama. Psovao Dodiku majku...
Eto, Helez i ti pobeđujete psovkama, a mi četnici procentima... Baš vas briga...Jeste i neka je. Zasluženo.

Eto, Helez i ti pobeđujete psovkama, a mi četnici procentima... Baš vas briga...![]()
Ne samo iz Srbije. Dokaz je to što su uspeli da zadrže parče Bosne za sebe.Iz Srbije? Pa šta čekate, krenite u osvajanje![]()
U Republici Srpskoj se živi neuporedivo bolje nego za vrijeme vlasti SDS-ovaca.Pošto je nastalo ogromno žaljenje za smenjivanje komunističkog isprdka Dodika, koji je po nekima "duša Bosne" pa je sad Bosna utvara jer su joj izbacili dušu, povlači se pitanje šta je on u stvari postigao za sve ove godine?
Šta je konkretno Dodik uradio za Srpsku i narod tamo da zaslužuje toliku kuknjavu? Da li narod u RS živi bolje tamo danas nego pre 20+ godina njegovog mandata? Jel RS ima veća prava sada ili manja?
Da čujemo šta je Dodo postigao za sve te godine svog mandata?
Verovatno ne znate da je Bosna i Hercegovina dosta prostorno velika zemlja,dva i po puta veca od Izraela sa Gazom,duplo veca od Belgije a znatno veca od Svajcarske,Danske ,Belgije,Holandiije. A ima nesto preko 3 miliona stanovnika prema 17 m.Holandije. Slabo naseljena zemlja. Tako da je i tih podcenjivackih 23% vece od brojcano mnogoljudnijih zemalja. Tek je R.Srpska tanka sa ljudima ,ni 40/km2 .Srbija ima oko 100/km2 ,Federacija BiH 80/km2.Mnogo ste jaki... Al' 23% nikako da se promeni. Osim ako Babini nisu posebna nacija pa je 22%.![]()
Dodik je sam to uradio, i Vučić mu pomogao po tom udaljavanju, jer oboje rade za svoje i strane interese, mi svi smo tu kolateralna šteta.Dobro.
Ja smatram da se rušenjem Dodika RS udaljuje od Srbije i utopljuje u Federaciju.
Dodik je preneo nadležnost na BiH, sudstvo i vojska što su ključni. Policija je mafija.U Republici Srpskoj se živi neuporedivo bolje nego za vrijeme vlasti SDS-ovaca.
Dodik je zaustavio prenošenje nadležnosti sa Republike Srpske na BiH.
Najveći mu je uspjeh ne pristajanje na zajedničku policiju na BH nivou.
Federaciju i Šmita interesuje samo jedno - da se RS utopi u Federaciju, da prestane da postoji.Dodik je sam to uradio, i Vučić mu pomogao po tom udaljavanju, jer oboje rade za svoje i strane interese, mi svi smo tu kolateralna šteta.
Te nadležnosti su prenesene silom visokog predstavnika.Dodik je preneo nadležnost na BiH, sudstvo i vojska što su ključni. Policija je mafija.
Види ову логику.U Republici Srpskoj se živi neuporedivo bolje nego za vrijeme vlasti SDS-ovaca.
Потпуна бесмислица.Federaciju i Šmita interesuje samo jedno - da se RS utopi u Federaciju, da prestane da postoji.
A tvoje viđenje je?Потпуна бесмислица.
PrvoPrvo, tema je za Regione, jer raspravlja o politici u drugoj zemlji. Nigde se u temi ne pojavljuje veza izmneđu Dodika, RS i Srbije.
S tim u vezi, zašto nam se prezentuje ta tema na Politici?