Sta je danas sa zenama

jopet pljujemo zene :)
a sta smo naucili jos iz poslednjeg puta.....da i za to ima resenja...predjimo na isti pol ili apstinenciju :aha:
ali stvarno smarate ko zadusne babe, ni upola zene ne kukaju na forumu na muskarce toliko
plus to generalno pljuvanje jednog citavog pola je uvek retardirano ma koji to pol bio
koliko kokumacete i zakerate dobro vas neka uopste i trpi

:klap::worth:
Ja im predlažem da se zamonaše :amen:

ma ajde molim te
zamisli ja sad pocnem da ke.njam, a svi znamo kako ja umem da ke.njam....joj ja sam bas nezadovoljna svojim emotivnim zivotom i ili seksulnim...i niko mi nije dovoljno zanimljiv i nista se ne odvija onako kako ja hocu...e sad pazi...to moooora biti do toga sto je danasnji muski rod retardiran oO
tako jedna opsta stvar moze biti jedino resenje za moj licni problem
ddddd..moze li?
zene su razlicite, muskarci su razliciti...ono sto vidim moze biti posledica samo toga gde gledam

ma ajde molim te
zamisli ja sad pocnem da ke.njam, a svi znamo kako ja umem da ke.njam....joj ja sam bas nezadovoljna svojim emotivnim zivotom i ili seksulnim...i niko mi nije dovoljno zanimljiv i nista se ne odvija onako kako ja hocu...e sad pazi...to moooora biti do toga sto je danasnji muski rod retardiran oO
tako jedna opsta stvar moze biti jedino resenje za moj licni problem
ddddd..moze li?
zene su razlicite, muskarci su razliciti...ono sto vidim moze biti posledica samo toga gde gledam

:mazi::cmok:

Back