sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Nema ni jedne za koju bi se vredilo potruditi, nekako su sve iste.Prazne sterilne. Ko drvene lutke bez energije.
Jel i kod vas tako?
Jel i kod vas tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biche da si ti omatorio pa ne mozhe da ti se digne.
Biche da si ti omatorio pa ne mozhe da ti se digne.
odma saljem reputaciju za ovaj komentar
Nema ni jedne za koju bi se vredilo potruditi, nekako su sve iste.Prazne sterilne. Ko drvene lutke bez energije.
Jel i kod vas tako?
Jesi ti kuropatnica?
Jel i kod vas tako?
Ona pati za devizama , a kuur joj dolazi u snove mimo njene volje !Jesi ti kuropatnica?
Ako te danas bash svaka zena na koju naidjesh odhebe,biche da ti ne valjash a ne one.Nije se nikad ni dizao.
To što se ne lože na tebe ne znači da su prazne i sterilne![]()
Ona pati za devizama , a kuur joj dolazi u snove mimo njene volje !
a da ti malko sebe analizirash? iamo bi pune ruke posla
ne znači ali većina jeste takva. sad but true.
pih sad mi krivo što mi se danas nisi zamerila kakav bi odgovor imao na ovo, pala bi u nesvest.![]()
A muškarci su divna, osećajna i uzvišena bića, aha...
One su prema vama onakve kakvi ste vi prema njima i nemojte da se žalite!
šta bi sad ovo trebalo da znači, da su žene ništa više od ogledala?![]()
Jel i kod vas tako?
Nema to veze samo sa ženama, to je opšte pravilo da su ljudi prema tebi onakav kakav si ti prema njima.
A i žene su ljudi, samo muškarci to često zaborave...
to opšte pravilo ne važi za ženske jer su one posebna sorta, iz mog ličnog i personalnog iskustva znamda su one prema meni bolje što sam ja prema njima gori
nemaš bre pojma o ženama![]()
to opšte pravilo ne važi za ženske jer su one posebna sorta, iz mog ličnog i personalnog iskustva znamda su one prema meni bolje što sam ja prema njima gori
jopet pljujemo zene
a sta smo naucili jos iz poslednjeg puta.....da i za to ima resenja...predjimo na isti pol ili apstinenciju
ali stvarno smarate ko zadusne babe, ni upola zene ne kukaju na forumu na muskarce toliko
plus to generalno pljuvanje jednog citavog pola je uvek retardirano ma koji to pol bio
Jel i kod vas tako?