Sta je bre sta me gledas ima li problema....

Luciferko:
Lik ide sa devojkom ulicom , susretne se sa necijim pogledom i odma "sta je sta me gledas", "ima li problema" i slicno.
Zanima me kako musko drustvo odreagujete na takve likove???
Složiš ozbiljnu facu, blago tužnu i kažeš: - U pravu si prijatelju, gledam te jer imam mnogo problema... I onda kreni da pričaš. Šta god. O nesrećnom detinjstvu, o surovom životu, o problemima u školi ili na poslu, o ljubavnim problemima... I za svaku stvar ga pitaj za savet.

Ima da pobegne užasnut.

nsbee:
ne, nikako nije dobro imati takvog tipa! :shock: jos mu devojka dodje kao izgovor da se zakaci s nekim... trulo je :?
mada nisam ni za varijantu koju moja drugarica ima sa svojim deckom- tipovi joj dobacuju, a on ponosno seta s njom, ima covek dobru ribu pa mu prija... izes krajnosti! bar da ih mrko pogleda- ali nista! :roll:
Shta ima od mrkog gledanja? Il' se potuci ili ignorishi. Dakle - ignorishi.

moje srce:
Složiš ozbiljnu facu, blago tužnu i kažeš: - U pravu si prijatelju, gledam te jer imam mnogo problema... I onda kreni da pričaš. Šta god. O nesrećnom detinjstvu, o surovom životu, o problemima u školi ili na poslu, o ljubavnim problemima... I za svaku stvar ga pitaj za savet.

Ima da pobegne užasnut.
Ovo je genijalno
clap.gif

Luciferko:
Lik ide sa devojkom ulicom , susretne se sa necijim pogledom i odma "sta je sta me gledas", "ima li problema" i slicno.

I da li devojke vole takve likove tj. da li ocekujete da se vas momak pobije samo ako vas neko pogleda?

nee, meni je bas smor kada je neko nasilno raspolozen, i mrzim tipove koji su skloni svadjama niokocega..
to je meni primitivno i glupo..
treba biti kulturan i opusten :)

Kad me neko tako pita, ja kazem - "Sto...? Imam pravo..." Onda on meni kaze - " Ma, kakvo pravo smrdljivko?! Sta blenes?" Onda je kazem - "Pa i ti mene gledas. Ja tebe gledam, zato sto ti mene gledas." Onda mi se on unese u lice i kaze - "Ma nemoj da ti ebem mater narkomansku!" Onda se ja sav zategnem i kazem - "Ajd, ako si mangup! Bas bih voleo to da vidim..." Onda on mene pukne u i ja padnem... Pa se desnom rukom drzim za nos, a levu dignem da zaustavim krvarenje... i kazem - "Koji ti je *****? Sto se bijes?" Onda me on jos jednom sutne nogom, pa me pljune i dok odlazi, kaze svojoj ribi - "Uh sto mrzim ove klosare!"

Luciferko:

I da li devojke vole takve likove tj. da li ocekujete da se vas momak pobije samo ako vas neko pogleda?

Konfliktne situacije i osobe ne podnosim.
Ne očekujem u opšte da se neko tuče radi mene, to mi je tako grozno.
Ne volim nasilje bilo koje vrste!

Back