Sta je bre ovo? :(

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je okupiranje paznje u ciljanom smeru. Ubijena pevacica je svim naslovnim stranama sa protivrecnim vestima u svim novinama iz dana u dan vec dve nedelje.Svakom normalnom to vise nije vest,Bog da joj dusu prosti! vest bi bila kad se pronadje ubica da se objavi sa slikom imenom i prezimenom i posle dva meseca kad se osudi objavi i Kraj. Mislim da je to odvlacenje paznje sa neceg drugog a cega reci ce vreme.
Da,uvek to radu.

Sa jedne strane senzacionalizam- nesposobna policija, nepostojeće novinarstvo, al ovolika poplava samoubistava.... teško da je viđena u skorije vreme.

A što se tiče izveštavanja o konkretnom događaju, klikovi za sajtove, a veliko je očigledno interesovanje javnosti...što znači da se sami pecate.

Bilo je i ranije svirepih ubistava, ludila mozga, al su slučajevi uspešno i rešavani....sad samo vidimo dokle smo doterali do balčaka..

Što reče Nina:dobar Vučićev život...
Ybg,od tukana I nije očekivati drugo nego da se hvališe još
jedan ceo mandat...Sve sa Šešeljem kao ministrom za religijska pitanja!
Da bar s tim jednom raščistimo majkumu...:mrgreen::sad2:

Aj bre ne lupetajte
Citala sam novine pratila sve vesti pre i svaki dan je bila puna crna hronika
Jeste sad odjednom je crnilo a pre tekli med i mleko
Drndate taj net nesposobni ste arhivu novina od pre vise decenija da vidite, puna gluposti i crnila ko i sad
Kad je to ljudski rod bio normalan
Manite se tih proseratorskih fora "nikad bije bilo gore nego sad"
Sedite dokoni na poslu listate to djubre od novina i usudjujete se da dramite, dok su nam babe bezale od nozeva a vi sedite ususkane u kancelarije, pa cete vi jos ispasti najvece zrtve svih vremena
Proseratori :roll: Salonski socijalisti

Ratovi 90.-95. ; bombardovanje 1999.,nemanje para evo 26.-ta godina i totalitarni sistem u kome zivimo gde ako ne obozavas JEDNOG COVEKA nahebes,ljudi koji nemaju od cega ni da prezivljavaju,masovna otpustanja,nemogucnost zaposlenja i mobing na svakom koraku od strane vlasnika koje kakvih objekata jer im se moze.

Ne smes da mislis svojom glavom inace si "strani placenik i protiv zemlje u kojoj zivis" .

Ljudi kradu hranu jer nemaju da kupe a odgovorni komentarisu u fazonu da oni bolje znaju od gladnih kako je biti gladan.

Zemlju nam vode stranci,rusi se kulturno istorijsko blago Srbije.

Obican covek to obicno ne moze da podnese i raspadne se po savovima.

Zivimo u jezivim okolnostima pod terorom ispiranja mozga i retki to izdrze bez pucanja.

U Nemackoj 30+ godina radis i starost provedes mirno,sigurno a u Srbiji nakon 30+ godina rada dobijes otkaz i imas srece ako ti daju pare.

Aj bre ne lupetajte
Drndate taj net nesposobni ste arhivu novina od pre vise decenija da vidite, puna gluposti i crnila ko i sad
Sedite dokoni na poslu listate to djubre od novina i usudjujete se da dramite, dok su nam babe bezale od nozeva a vi sedite ususkane u kancelarije, pa cete vi jos ispasti najvece zrtve svih vremena

:worth:

Gladan si, pojedi snikers, prividjaju ti se sendvici

3408f18859473e16c878e541401a0f42.jpeg

Nikad ovoliko losih vesti i zla nije bilo u ovoj zemlji :(
Ljudi sta je ovo :(

Izdrkavanje privatne germanske (švajcarske) medijske kuće (koja je vlasnik najogavnijih medija u Srbiji ma kako se oni zvali na srpskom jeziku) nad ofucanim živcima čitalaca/gledalaca/slušalaca da bi se jednostavnije upravljalo javnim mnjenjem pomoću kontrolisanog sukoba ekstremnih emocija.
Ko o tome bolje zna, taj zna i da ignoriše njihovo manipulisanje emocijama naroda.
Ako se o tome ne zna i ako se tome ne odupre, onda se upada u masu debila koji gutaju govna i poletno komentarišu ukus tih govana.

- - - - - - - - - -

Aj bre ne lupetajte

Nije problem u crnoj hronici, nego u stilu sa kojim se sada piše: senzacionalističkom, neinformativnom i u neskladu sa realnim značajem neke vesti. To je najštetnija anglosaksonska škola novinarstva.

ma koji vam je djavo
ne procam o senzacionalizmu i skandalizmu
pisem samo o tome da poslednjih par dana nailazim na svakodnevna ubistva, samoubistva i nesrece
do pre dve nedelje nije bio toliki broj na dnevnom nivou
to sto novinari pisu skaradnim stilom misleci da ce time da povecaju tiraz, nije bas tako jer sam zbog toga prestala da ih kupujem i citam

da me se ne shvati pogresno,
znam da je ubijena neka pevacica,
al to je to...
ne interesujem se.
nego, cujem juce valjda,
tip prvo par puta pregazio zenu kolima,
pa je dokusurio nozem sa par uboda...
strasno!
al strasnije je sto o tome ili nece pisati mediji,
il ce biti dan dva i toliko...
pa onda opet iz pocetka.
e to je strasno!

ma koji vam je djavo
ne procam o senzacionalizmu i skandalizmu
pisem samo o tome da poslednjih par dana nailazim na svakodnevna ubistva, samoubistva i nesrece
do pre dve nedelje nije bio toliki broj na dnevnom nivou
to sto novinari pisu skaradnim stilom misleci da ce time da povecaju tiraz, nije bas tako jer sam zbog toga prestala da ih kupujem i citam

Bilo je i do pre dve nedelje, ali si se ti navukla na te teme od kad si budnije nego inače propratila prvu takvu vest koja te je zainteresovala, o pevaljki. Dakle, obrađena si.

Dok nisu ubili onu pevacicu, nisam se nesto zadrzavala na vestima na netu..novine odavno ne citam, jer vise nema normalnih dnevnoinformativnih izdanja.
A od tog ubistva svaki dan udjem da vidim da li su ubici usli u trag i naidjem na makar po dve jako lose nove vesti za taj dan - ili su nekog ubili, ili se neko ubio, ili je neko ubio, ili mu je motokultivator odsekao noge, ili je otac silovao maloletnu cerku.
pazi kad je ovaj film objasnio

Dok nisu ubili onu pevacicu, nisam se nesto zadrzavala na vestima na netu..novine odavno ne citam, jer vise nema normalnih dnevnoinformativnih izdanja.
A od tog ubistva svaki dan udjem da vidim da li su ubici usli u trag i naidjem na makar po dve jako lose nove vesti za taj dan - ili su nekog ubili, ili se neko ubio, ili je neko ubio, ili mu je motokultivator odsekao noge, ili je otac silovao maloletnu cerku.
tu priču s tom rahmetli estradnom pevačicom su tako ispinovali da to nije nornalno...i u redu...ružno je što je ubijena, samo mi nije jasno što se toliko ne forsira priča o ubijenoj deci, običnim ljudima
i kad smo već kod nje pogotovo mi je gadno kad kolege iz njene branše počnu da seire po tv-u...znači povraća mi se koji foliranti

a ovo ostalo...pa dotakli smo dno, ljudi su il na bensedinu il na forumu ( :mrgreen: ) il u nekom kurrcu...malo je čitavih ostalo, sve pametno je pobeglo preko

tu priču s tom rahmetli estradnom pevačicom su tako ispinovali da to nije nornalno...i u redu...ružno je što je ubijena, samo mi nije jasno što se toliko ne forsira priča o ubijenoj deci, običnim ljudima
i kad smo već kod nje pogotovo mi je gadno kad kolege iz njene branše počnu da seire po tv-u...znači povraća mi se koji foliranti

a ovo ostalo...pa dotakli smo dno, ljudi su il na bensedinu il na forumu ( :mrgreen: ) il u nekom kurrcu...malo je čitavih ostalo, sve pametno je pobeglo preko

Ispinovati mogu samo onima koji ih čitaju .
Ja i ne znam da je ubijena neka pjevačica .

Back