sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
da je covek mnogo lep ili da najbolje torba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini mi se da se bavite previse,ajd da ne kazem nebitnim,ali manje bitnim stvarima.
Svako je nekome lep.Svako je nekome dobar u seksu.
Ali ako hocete da vas zene postuju,trudite se da budete casni,posteni i drzite se principa.Manje cete torbati,ali vredi![]()
da je covek mnogo lep ili da najbolje torba?
Samo se ti smej... nećeš ni ti torbati do 100-e!I to ide sa rokom trajanja!
Samo se ti smej... nećeš ni ti torbati do 100-e!I to ide sa rokom trajanja!
Žena može uvek... ako hoće!
Šta reći... a, ne zaplakati!Što se mene tiče, pošto sam već lingvista, jezik mi je najizraženija radna alatka, sve do 100-te biće "torbanja" …![]()
Neće - ne ližem svako smeće, a ženim se na proleće …Šta reći... a, ne zaplakati!
Ako se i "jezik" vremenom "zaveže" , j.... o si!
Ona moze uvek samo da li je neko oce, staru runjavu i smrdi po bakalaruSamo se ti smej... nećeš ni ti torbati do 100-e!I to ide sa rokom trajanja!
Žena može uvek... ako hoće!
Lizu samo oni koji imaju maliŠta reći... a, ne zaplakati!
Ako se i "jezik" vremenom "zaveže" , j.... o si!
A, ti ćeš zato biti doveka u "cvetu mladosti"!Ona moze uvek samo da li je neko oce, staru runjavu i smrdi po bakalaru
A, ti ćeš zato biti doveka u "cvetu mladosti"!
Najuskrenije, z.... e i mene za tebe!Ja ti lepo rekla šta mislim, tvoj život je naravno, samo tvoja stvar!Nije mi ni bitno ja i sad da vise ne mogu torbat zabole me, koliko drugih stvari ima za zabavu plus ja definitvno nisam lik za jednu zenu, pogotovo ove kad se udaju pa se ukisele, fuj.
Nisam ja rekao da mene zabole za tebe, nego da mi neces nametnuti svoje hirove koje vidim opako zelis nametnuti. Ja da sam ti decko ili muz vec sad bi dobila sut kartu ili bi te ostavio samo za torbanje i to kad se meni hoce.Najuskrenije, z.... e i mene za tebe!Ja ti lepo rekla šta mislim, tvoj život je naravno, samo tvoja stvar!
OK... primila k' znanju. Kad mi zatreba švaler, najaviću se!Nisam ja rekao da mene zabole za tebe, nego da mi neces nametnuti svoje hirove koje vidim opako zelis nametnuti. Ja da sam ti decko ili muz vec sad bi dobila sut kartu ili bi te ostavio samo za torbanje i to kad se meni hoce.
Ja sam poznat kao čekač.OK... primila k' znanju. Kad mi zatreba švaler, najaviću se!
Mog muža još služi "alat", da izvine'š sad što sam prosta, pa ćeš se što se mene tiče sigurno načekati.Ja sam poznat kao čekač.![]()
Božić Bata!Idemoooooo, ajde forumašice ponude za Manastirkinog muža i njegovu alatku. Da pokvarite pa da Sinke torba. Kako se zove muž, Manastir?
Pa sluzi alat i jednog mog prijatelja pa me prosle godine njegova zena ispod stola vatala. Mani me togaMog muža još služi "alat", da izvine'š sad što sam prosta, pa ćeš se što se mene tiče sigurno načekati.
Lepo ti ja kažem, da se oženiš k'o čovek u neko dogledno vreme.
Ja sam poznat kao čekač.![]()
Pa, teško ti je odoleti!Pa sluzi alat i jednog mog prijatelja pa me prosle godine njegova zena ispod stola vatala. Mani me toga