1dionis
Primećen član
- Poruka
- 876
Šta je bolje, venčati se ili ne? Ostati devojka/neženja ili (srećno) udata/oženjen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па срећно удана/ожењен, наравно.
Miss iskustvo govori iz tebe .![]()
Možda je to "mačka u džaku". Treba mnogo truda, mentalne snage i odricanja da se održi brak na nekom zavidnom nivou... Ja se lično divim parovima koji su u poznoj starosti i vole se isto kao i pre 50 godina!
Mnogi današnji brakovi su, nažalost, iz interesa...
Такође. Не догађају се такви бракови често.
kao i za sve u zivotu pa i da je ko zna kakva patnja bolje je proci kroz brak nego se ceo zivot pitati sbbkbbMožda je to "mačka u džaku". Treba mnogo truda, mentalne snage i odricanja da se održi brak na nekom zavidnom nivou... Ja se lično divim parovima koji su u poznoj starosti i vole se isto kao i pre 50 godina!
Mnogi današnji brakovi su, nažalost, iz interesa...
Vidiš, danas omladina drugačije vrednuje ljubav i život od onih starih, zbog TV i holivudskih filmova previše zamišljaju ili umišljaju pa pukne kako bilo!
I ovako mladi ne slušaju savete starijih.
Можда јер људи млади улазе у све то, прво што чујем од старијих је да треба проживети па тек онда венчати се.
danas omladina drugačije vrednuje ljubav i život od onih starih
Današnji "klinci" žive sa roditeljima do 38. godine života ili, ako se i venčaju, to rade iz interesa. Devojka mora biti "top riba" da bi se udala, a tip mora biti prilično imućan (sa stanom, kolima i kešom), da bi se oženio...
Bolje sam nego nesrecno ozenjen. Ali ako mogu da budem srecno ozenjen, i da me pritom niko ne koci, ne ogranicava i sl., sto da ne.
Čovek se u 95 % ženi srećno a kasnije uvidi da je grdno pogrešio .Pa iz razočarenja prvog braka ženi se pose samo 5-6 godina ponovo jer misli ova je sada prava.Kad vidi da i ona nije prava e tada mu već dođe iz dupeta u glavu..
Polako, ti 'klinci' žive sa roditeljima je takva teška ekonomska situacija, plata 100e, nismo na zapadu pa da mašemo pare u vazduh, kod nas se kaže ''kad nema para ljubav izlazi iz prozora'' da bi nekako opstali. Ali zato nemaju topline i srca.
kriterijumi se spustaju jer su svi otisli u 3 lepe..sto opet ne znaci da postoji kvalitetno sam..ne u smislu ljubavi tako da svako glumi ko kaze da mu je samom okDanašnji "klinci" žive sa roditeljima do 38. godine života ili, ako se i venčaju, to rade iz interesa. Devojka mora biti "top riba" da bi se udala, a tip mora biti prilično imućan (sa stanom, kolima i kešom), da bi se oženio...
Poznajem jednog lika (inače dileja, bio mi je šef...), on se tri puta ženio. Prva žena mu je bila najbolja, druga lošija, a treća najgora...
Nemoj ovako da širiš priču da drugi se zgroze a inače ko ulazi u drugi ili treći brak može da bude bolje jer je naučio nešto novo.![]()
Nisam hteo da se neko "zgrozi" od drugog ili trećeg braka. Samo sam hteo reći da, ako ide "loše", neka se malo bolje sagleda situacija i da nije sve tako crno. A ako baš ne ide, ne treba lupati glavom o zid...
A kao što kaže georgejune, da svaki samac koji kaže da mu je dobro - laže.
Svakom bih dao savet ako ne ide da ne pokušava da spasava propast bolje pre nego kasnije.Što pre uvidiš da nešto ne valja pre ćeš naći drugu sreću i biće ti sigurno bolje jer u prvom braku je bilo već loše pa imaš iskustvo .Treba u braku puno,puno da se priča ,razgovara da se sve zajednički radi da se ima poverenja jer samo time se može brak održati.Ćim poćneš da ćutiš već tada ti je brak propao.