Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.166
Hajde da vas čujem. Da li je to komunikacija, dobar seks, poštovanje, poverenje, kompatibilnost, imovinska karta? I kako bi ste po bitnosti za uspešan odnos poređali ove stvari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kompatibilnost, komunikacija, poverenje/postovanje, klasa (ekonomska), seks, ne mora ovim redomHajde da vas čujem. Da li je to komunikacija, dobar seks, poštovanje, poverenje, kompatibilnost, imovinska karta? I kako bi ste po bitnosti za uspešan odnos poređali ove stvari?
Ako ti nije teško da objasniš. Opušteno. Lepim rečimaPatrijarhat
Ovako:Ako ti nije teško da objasniš. Opušteno. Lepim rečima
Džordžiju je neprijatno da sam odgovori?Ovako:
Samo što Đorđika redovito uzvikuje - "Gotov je!", "Krv im jeb*em!", "Imam nož!", "Bukagije!", ali duboko ispod te debele kože, diše kapetan Nathan Algren.
Jedina razlika je u tome, što Nathan jaše konja, dok Đorđika vozi bicikl.
Da nemaš temperaturu? Predsedniku nikad teže a ti trošiš komplimente na forumaše?Ovako:
Samo što Đorđika redovito uzvikuje - "Gotov je!", "Krv im jeb*em!", "Imam nož!", "Bukagije!", ali duboko ispod te debele kože, diše kapetan Nathan Algren.
Jedina razlika je u tome, što Nathan jaše konja, dok Đorđika vozi bicikl.
Kada je red, ja pogvalim, ma koliko teško bilo.Da nemaš temperaturu? Predsedniku nikad teže a ti trošiš komplimente na forumaše?
Sasvim normalna stvar, mislim kritikovanje, kad ti nesto smeta kazes. Ne mozes ko noj trpati glavu u pesak i ocekivati da veza uspe. Mora postojati otvoren odnos i spremnost na komprise i ustupke.Некритиковање.
Зависи на какав начин. Јако добро правим разлику између добронамерне критике и "критике" која има за циљ понижавање, то се примети у начину на који се изражава критика, чим се неко дерња и у фазону је "глуп си" то није критика него понижавање. Ја кад нешто неком треба да кажем гледам да будем пажљив да не увредим, почињем полако типа "извини.." или чак ништа и не говорим, па зашто бих ја трпео нечије драње.Sasvim normalna stvar, mislim kritikovanje, kad ti nesto smeta kazes. Ne mozes ko noj trpati glavu u pesak i ocekivati da veza uspe. Mora postojati otvoren odnos i spremnost na komprise i ustupke.
A brate ako nadjes pedantanu zenj, a ti to nisi, vazds ces slusati sto si ostavio carape na sred sobe, sto ovo sto ono.
A i mi zvocamo isto, to su nele stvari na jednonuvo udje na drugo izadje
Ovdje sam želio napisati "pohvalim".Kada je red, ja pogvalim, ma koliko teško bilo.
![]()
Poštovanje, poverenje. Sex uvek može biti dobar ako se potrudisHajde da vas čujem. Da li je to komunikacija, dobar seks, poštovanje, poverenje, kompatibilnost, imovinska karta? I kako bi ste po bitnosti za uspešan odnos poređali ove stvari?
Kuku, gori si od meneOvdje sam želio napisati "pohvalim".
![]()