Šta ima novo u Nikšiću?

ja sam bila u nk jednom i to u septembru ove god... svideo mi se grad, ali ne bih mogla da ostanem tamo duze vreme... ipak je nekako suvise mali za mene... nisam izlazila po tim nekim diskotekama, samo po onim kaficima koji su jako prijatni... nisam bila a nisam se ni druzila ni sa kim odande tako da ne mogu da kazem nista o njima, jedino sam primetila da sve devojke imaju predivnu kosu, a muski deo mi na zalost bas i nije zapao za oko...

E pa ja napokon odgovorim, bila mi je frka poslednjih par dana, tj 2-3 dana pre i 2-3 dana posle NG. Kao prvo SRECNA NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE SVIMA NA FORUMU...
Sto se tice ''ljubavi'' izmedju podgoricana i niksicana, necu da komentarisem, dovoljno je da kazem da imam sedi pramen na glavi kao uspomenu na njihovu ''ljubav''!!!!
Znam da se mrze, ali sta ja da im radim...
E sada sto se tice loseg iskustva sa niksicanima nikada ga nisam imala a 90% muskih osoba sa kojima se druzim su niksicani, koji su iz nekog razloga u NS.... I sve ih jako puno volim i postujem...
I nikada o nikome od njih nisam imala lose misljenje niti cu...
Cak sto vise par puta su mi upravo oni pomogli kada sam mislila da mi nema pomoci u nekim stvarima... npr. kada sam letos slupala auto... odmah su mi ga sredili kod nekog druga....
A uostalom i skoro svaki momak mi je nekom cudnom vezom bio povezan sa NK

Najpre, srecna vam Nova godina i svi praznici!!!
Super ti je ta teza o Niksicanima, mada ja sam od drugarica sa Zabljaka cula drugaciju pricu...
Ma sala mala...Ne shavatajte ovo pitanje politicki, sa tim nemam veze, sta mislite o pojmu, tj. kovanici >crnogorski jezik<

Niksicani nemaju nikakav kompleks u odnosu na Podgoricane,vec ih ne podnose iz jednostavnog razloga,sto se sve ulaze u Podgoricu,zato sto je Podgorica gl.grad i sl. Niksic ima bolju poziciju,sve karakteristike glavnog grada,teritorijalno je dosta veci od Podgorice,normalniju klimu,fantastican geografski polozaj,prirodna bogatstva,odlicne uslove za razvoj svih oblasti.
Losih ljudi ima u svakom gradu,kao i dobrih,kriminal se takodje ne vezuje za grad,vec za citavu drzavu i dalje regiju.
Niksic ima dusu,kao sto je imaju i Cetinje,Kotor,Herceg Novi i Pljevlja,njegovi ljudi su jednostavni,plemeniti i prije svega LJUDINE.

Da, da, da, ima NS i bioskom, koji samo cekas da ti pukne stolica na kojoj sedis... Nisam bila u bioskopu,ne pamtim, valjda ce sada kada ga privatizuju biti malo bolja situacija...
Bazen.. E to je tek posebna prica... Odes an zatvoren bazen, kao da si usao da se kupas u Severnom Ledenom moru.. voda je da se najezis hladna, tako da ni tamo nisam bila ne pamtim...
Mislim ja NS volim, obozavam, ali kada kazem da je ista prica sa NS, kazem da se mnogo vis eulaze u Bg... Njihovi bioskopi samo sto nemaju djakuzi da se brckas dok gledas film, zatvoreni bazeni im se svi greju, ulice su mnogo bolje, ne kao u NS da unistis i gume i felne i amortizere kada upadnes u krater koji se ne vidi jer u njemu leti ima vode da navodnis jednu njivu od zimskog snega ili proletnje kise...
Tako da to je to... U istoj ili slicnoj smo poziciji u odnosu na Bg tj Pg

kako nista, a sto vam je mimi u vb vip?

nema, mi smo ti popularni..:lol: okle ja znam što je tamo.. ;) a ona je jedna fina i vaspitana đevojka, i pametna, što se vidi.. ja kad viđeh da je ušla, imalo me srce okinut', rekoh: ''đe ova uđe..'' a ispostavi se da je normalna..
al' kakvo joj je auto:shock: san snova:D audi TT .. ajme meni...:lol:
a osim toga, ništa zanimljivo nema u gradu..:-o
jedino što su malo uredili sud.. mis'im, uredili su ogradu.. vala je više red bio:lol:
a ne mogu se naguzit' da naprave onu ulicu kod bističkog doma, počeli su da je rade 18. septembra i još je nisu završili..
bolje da je nisu ni dirali, no ostavili onakvu kakva je bila..

logo_phpBB.gif

Back