Sta ima novo u Kragujevcu?

Epa ljudi bio ja u vasem gradu za vikend i mogu vam reci da sam bio presrecan kad sam video moju malenu naravno i ona isto:zag:. Izasli smo u Peronu mada nismo mogli sve da pojedemo bas velike palacinke:eek: ali dobre su bile:ok: Grad vam je super, setali se dosta, ma prelepo je bilo:super: Jedva cekam opet da posetim vas grad i naravno da vidim devojku koju volim:heart:

Hvala vama svima na informacijama sto ste mi dali i na pomoci u vezi vaseg grada, stvarno ste bili super. Veliki pozdrav iz Bora

ima novo da su grupu ovih naprednih i evropski nastrojenih napala grupa od pet momaka i porazbijali im prozore za vreme trajanja zurke a zatim danas oko 13 h romnjkinja gadjala coveka 55 godiste ispred hitne, pogodila ga kamenom u glavu i covek umro

...čoveče,ovih prvih iz alijanse mi nije žao zato što ih znam lično ko ih šiša sami čikaju narod ipak smo mi opaki Balkan a i svako ko o svom seksualnom životu i seksualnoj orjentaciji priča u dnevniku i po koje kakvim emisijama šta očekuje u Srbistanu da ga tapšu po leđima...bojim se da neće da može a i oni to znaju...
...žao mi čoveka, znači strašno sad bih opsovala i rekla nešto al nema veze reći ću ti kad budemo same ;)...

Render zatvorenih bazena,pocinje uskoro izgradnja:)

mali-bazen.jpg

buduci-izgled-zatvorenog-bazena-u-kragujevcu.jpg

Verko se posvađao s novinarima

Susret novinara kragujevačkih medija i gradonačelnika
Kragujevca Veroljuba Stevanovića, u sredu u Skupštini grada završen je međusobnim optužbama, a neki novinari su revoltirano napustili ovaj skup.
Gradonačelnik je, doduše, pojedine novinare prozvao zbog, kako je rekao, senzacionalističkog pisanja i uznemiravanja javnosti, zbog navodnog "bankrota budžeta". Tvrdio je i da "zna sa kim se pojedini novinari sastaju". Došlo je do oštre polemike, neki novinari su i napustili konferenciju za štampu.
- Budžet nije u bankrotu, već moral pojedinih novinara, kazao je Stevanović.
Sve se, ipak, pretvorilo u polemiku u kojoj je bilo dosta optužbi, čak se zalazilo i u to ko ima koliko dece, problema, unučadi, do ličnih stvari, odnosno pitanja ko se s kim i zašto druži ili sastaje.
Skupština grada saopštila je da je spremna da dostavi interni snimak konferencije za novinare zbog potenciranja incidentne atmosfere. Navodi se da je reč o pojedinim redakcijama na čije se "neprofesionalno i neobjektivno izveštavanje" gradska uprava žalila.

izvor večernje novosti

Plivanje u Kragujevcu - Skandalozno hapsenje
Postovani prijatelji plivanja, obracam vam se bez ikakve namera da budem maliciozan sa sledecom informacijom:

Pre nekoliko dana uhapsena je i krivicno procesuirana ... u plivačkom klubu Delfin iz Kragujevca.

Tereti se za vise krivicnih dela .
Otimala nam je po 4000 dinara mesecno za clanarinu dece(sto je mozda i najskuplje u Srbiji) iako je od grada na mesecnom nivou dobijala izmedju 100 i 200 hiljada dinara za kjoje postoji osnovana sumnja tj. bolje receno tvrdi dokazi da ih je nenamenski trosila. Donaciju USA AID - a od 4000 $ je nenamenski potrosila a da klub i deca nisu videla ni dinara. Umesto da se bavila plivanjem(resavanjem pitanja bazena u Kragujevcu, napredovanjem dece itd..) ona se bavila licnom promocijom i otimanjem novca od grada i roditelja, sto je skandalozno. Trenerima je isplacivala minimalne zarade a prikazivala ih u knjigama desetostruko vise, falsifikovala potpise, podnosila lazne potvrse itd. Za sva ova dela postoje dokazi koje je tuzilastvo uzelo u obzir prilikom podizanja optuznice. Samo zbog toga sto u Kragujevu ne postoji zenski istrazni zatvor na srecu svih nas koji smo u plivanju izbegnut je jos veci skandal ipustena je iz pritvora da se brani sa slobode.

U medjuvremenenu mnogi plivaci i treneri su napustili klub a u nasem graduosnovana su dva nova plivacka kluba( Pirat i Foka) koji su osnovali bivsi treneri koji su radili u klubu.
Strasno i zalosno. Nismo to zasluzili. A trazili smo samo jedan trening vise.

Poslednja izmena od moderatora:
ako ti stoji to 71 za godiste onda se mozda znamo iz PK "Radnicki Kragujevac"doduse proslo je vec par godinica,trener nam je bio Procenko,a mene su zvali Pera(zahvaljujuci treneru,koji je uvek bio pijan,Bog da mu dusu oprosti,nije mogao na pocetku da mi zapamti ime,pa onda tako ostalo).
A sto se tice ovog gore navedenog,stvarno je idiotski.

Back