twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
da, da, sutra je roditeljski sastanak :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...........................twigy jel' imaš ti kostim za taj bal vampira..................hehehe sad će twigy da me utepa..............šalila sam se .............
ko ce meni doci na roditeljski????
![]()
Ma cuti ,ova deca ko hibridi, ona i drugarica malopre zbrisale ceo pleh pizze:shock:
jaooo budi Bog s'nama....kaze:
Industrijska proizvodnja u Srbiji je u januaru ove godine bila četiri odsto veća nego u istom mesecu lane!!!!!!!!
jao muka me uhvati.....pa oni opet misle da smo svi ludi blesavi nenormalni zakrzljali u razvoju, da smo debili koji nemaju mozak.......
jao kako se iznerviram svaki put kada procitam vesti.....vise nemam nameru da citam vesti, dnevna dogadjanja...necu biti u toku ni u slucaju da pocne II WorldWar!
Dovidjenja!
..................što si ti tužna, neću da vidim suze na tom lepom licu..........
blago tebi meni fali moj Pera, tetkin Pera zdera.tako bi mazila neku maju bebu.Cujemo se ovih dana treba da castim tako da planiraj u toku sledece nedelje jedno vidjenje.odoh umorna sam ne mogu da gledam
ko ce meni doci na roditeljski????
![]()