RainbowWoman
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Eto,ja sam odlucila da otvorim temu gde biste se pohvalile šta ima novo kod vas negde gde ste bile,šta ste doživele,dakle neka dešavanja iz grada,mesta odakle ste I tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Delujes mi tako uspesno,kao da svoj zivot imas pod konac,i kao da je sve savrseno,sto sam sigurna da jeste.Delujes precizno,i pedantno sto se svog zivota tice. Kao da je sve perfektno :=)Svaka cast,muz mora da te mnogo voli.Zvucis mi kao neka pametna zena,inteligentna,obrazovana.
Ne znam da li je bankrotirao...ali nista bezveznije od tih walkmax patika nisam probala.primila sam neku platicu za deset dana rada i potrošila za jedan dan
al kupila sam jednu pametnu stvar za sebe -- anatomske papuče
i izađem iz apoteke, sednem na stanici da čekam bus za grad, da bih dovršila trošenje para, jelte
dođe poznanica, gde si sha radiš i sve to, kažem evo kupila anat. papuče
ona kaže da je za slične pare kupila walkmax patike, objasnila ona i gde
e reko što te ne vidoh pre deset minuta
ja sam mislila da walkmax, delimano, dormeo, da to propalo, bankrotirao gazda
znači, ništa nisam propustilaNe znam da li je bankrotirao...ali nista bezveznije od tih walkmax patika nisam probala.
bas lijepo....Važi.Evo novina je da sam 2022 godine glumila tj ucestvovala u predstavi Djula Cerepesa,statistom iz filma Saulov Sin,madjarskim filmom koji je osvojio Oskara.Glumio je još u Sunset i Kameleon.Bila je lokalna tv stanica snimali su nas i najavu sa nama su emitovali.Takodje su napisali članak o nama u jednim madjarskim novinama.Imala sam izlozbu u lokalnom pozoristu I bioskopu kao amaterski fotograf i vezni rad mi je bio izložen u lokalnoj galeriji.To su neke od novina.