@pipi
Ode ti u krajnost... rekao bih svasta za taj primer mozda pogresio negde a negde bio u pravu ali preskocicu
Ode ti u krajnost... rekao bih svasta za taj primer mozda pogresio negde a negde bio u pravu ali preskocicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se da ja nisam tako dobra osoba.... :-(Pipi Langstrumpf:Tako sam i ja mislila ranije.
Ali evo,npr. zamili zavolish neku zenu ono bash...i sve super, i onda se ona neshto jako razboli i ostane npr paralisana ili tako neka nebuloza...nisam ovo bash dobro smislila ali znash sta hocu da kazem? Mislim da ljubav nece prestati.
Vazno je da ostavi efekat...tad je putokaz sasvim jasan!W.A.S.P.:Da li je bolje zadovoljiti zensku ono totalno ili je nedoyebati i ostaviti da trazi jos ???
Lusy Lusy:dobro i lose uvek idu zajedno...
Eto ideje za drugu temu, novo pomagalo- mehanicka pomoc pri sirenju zenskih nogica... kad vec nemate dovoljno snage za samostalan uspeh!neozbiljko:Žene su u suštini nedojebljive a u praksi neće da rašire noge.
pravnicax:Eto ideje za drugu temu, novo pomagalo- mehanicka pomoc pri sirenju zenskih nogica... kad vec nemate dovoljno snage za samostalan uspeh!![]()
![]()
pravnicax:Doco, sta imas protiv pravnica? Jel' to zbog one svaka je njena zakon?!
Nisam blago retardirana, vec jako!chika_doktor:sta je ZAKON? kako mozes da radis nesto sto nema smisla? ili si blago retardirana ili si kreten ili volis pare...mojne mi samo pricati o etimoloskom znachenji...leks legis ovo ovo
pravnicax[B:]Nisam blago retardirana, vec jako![/B]
Mala ispravka...da ne bude zabune medju nama...volim ciste odnose, a i racune!![]()