Sta im to znaci?

Poruka
8.529
Skoro nikada ne izadjem, osim ako me ne zamoli drugarica da joj bas treba neko...
I svaki put kad izadjemo, ne mogu da verujem kakve se tamo stvari događaju i kakv je tamo greh! No to sad nije bitno, mene zanima zasto nocu kada je sveze, i hladno vecina muskih skida majce, onako znojavi... zar ne misle da moze da zavrse u plucnoj bolnici?
:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Pazi ja cesto izlazim i nikad nisam primetio da muskarci setaju u topless-u. Cesce devojke setaju u majicama na bretele sa sorcicima nego da vidim nekog lika u nekoj atlet majici..

Tako da necu da se bunim, lepo je kada mozes da vidis devojku koja je tako obucena, bitno je da nije napadno vec lepo i skladno...

Meni vise smeta kada izadjem uvece i vidim devojku koja se obukla ka da je pre 2min dosla sa Duginog Posela, smrdi na alkohol kao da je pre 5min srucila u sebe galon vina, pijana urla i baca se na sve strane...

Pazi ja cesto izlazim i nikad nisam primetio da muskarci setaju u topless-u. Cesce devojke setaju u majicama na bretele sa sorcicima nego da vidim nekog lika u nekoj atlet majici..

Tako da necu da se bunim, lepo je kada mozes da vidis devojku koja je tako obucena, bitno je da nije napadno vec lepo i skladno...

Meni vise smeta kada izadjem uvece i vidim devojku koja se obukla ka da je pre 2min dosla sa Duginog Posela, smrdi na alkohol kao da je pre 5min srucila u sebe galon vina, pijana urla i baca se na sve strane...

I toga ima koliko hoces... ma nisu oni u atlet majce nego se skinu ostanu samo u pantalone(oni ''pristojni'') a ima i onih ludaka koji se skinu skoro skor! :bljak::bljak::bljak::bljak:

Šta fali, nek se šeću tako.. Znaš kako, ako leti penzioneri i debeli ljudi mogu da se šetaju goli ili u majicama ispod kojih viri stomačina (ili još gore kad podviju majice preko stomaka), onda i oni koji vežbaju treba da imaju i veće pravo da se pokazuju :lol:
Da su šabani jesu, ali šaban mora imati ista ustavom zagarantovana prava kao i neki debeliN xD

meni ne smeta i ako su nezgodni

ono ko pasha neki.

nek suncaju akne alikad su sami. mada tu ih razumem... sad foliram nisam savrsena ne volim savrsene ljude zavidim ih i zelim da gore u paklu ali da se malo muce

Skoro nikada ne izadjem, osim ako me ne zamoli drugarica da joj bas treba neko...
I svaki put kad izadjemo, ne mogu da verujem kakve se tamo stvari događaju i kakv je tamo greh! No to sad nije bitno, mene zanima zasto nocu kada je sveze, i hladno vecina muskih skida majce, onako znojavi... zar ne misle da moze da zavrse u plucnoj bolnici?
:/QUOTE]

Skini i ti majcu, pa neka se oni onda cude... :roll:

Back