Sta Hrvati sami predvidjaju?

Italijanske vesti:

ansamed.ansa.it/ansamed/en/news/nat...fficult-Croatia-finance-minister_7174207.html

(ANSAMed) - ZAGREB, JULY 11 - ''Croatia's economic situation is extremely difficult and will get worse next year, to the point where we might have to ask the IMF for help,'' Finance Minister Slavko Linic told Globus weekly in an interview today.

Hrvatska ekonomska situacija je ekstremno teska i bice losija iduce godine, do tacke gde mi moramo da od MMF trazimo pomoc," rekao je finansijski ministar nedeljnom Globusu u intervjuu.

Znaci i Hrvatska je na putu da zatrazi bajlaut i udje u klub malih zemalja ekonomski neodrzivih teritorija.

Italijanske vesti:

ansamed.ansa.it/ansamed/en/news/nat...fficult-Croatia-finance-minister_7174207.html

(ANSAMed) - ZAGREB, JULY 11 - ''Croatia's economic situation is extremely difficult and will get worse next year, to the point where we might have to ask the IMF for help,'' Finance Minister Slavko Linic told Globus weekly in an interview today.

Hrvatska ekonomska situacija je ekstremno teska i bice losija iduce godine, do tacke gde mi moramo da od MMF trazimo pomoc," rekao je finansijski ministar nedeljnom Globusu u intervjuu.

Znaci i Hrvatska je na putu da zatrazi bajlaut i udje u klub malih zemalja ekonomski neodrzivih teritorija.

To je i moje predvidjanje, samo sto ja to zovem vremenom evropskih genocida!
Hrvati kao narod sigurno nestaju!!!

Ma,jebbe se Nemačkoj za njih.
Tek će videti pravu prirodu Hrvata.
Kad ovi izvrše zvanično priključenje EU.

Samo zemlje u Evro zoni traze bajlaut od Nemacke, Nemacka jednostavno ne moze i ne treba vise da se rastegne, ionako nije lako tolike zemlje spasavati, a evo sada sve izglednije i da im Slovenija dolazi na red.

Sam finansijski ministar pominje Medjunarodni monetarni fond, ne Nemacku.

Barem su naše novine realne za razliku od srpskih koji sami sebi laži da je Kosovo srpsko.

Ajde covece,kada nemas sta za reci ,cuti. Pokusavas opravdati situaciju u kojoj je ocigledan haos,pa sada pises gluposti kako bi nam bacio prasinu u oci.
Osim ,sto si svestan onoga sto je postavljeno na temi i situacije u kojoj se nalazi Hrvatska, imas jos sopstvenih problema koje ti kao pojedinac imas za resiti zajedno sa drustvom i drzavom u kojoj zivis. Nemoj se truditi da drugima solis pamet.

Ajde covece,kada nemas sta za reci ,cuti. Pokusavas opravdati situaciju u kojoj je ocigledan haos,pa sada pises gluposti kako bi nam bacio prasinu u oci.
Osim ,sto si svestan onoga sto je postavljeno na temi i situacije u kojoj se nalazi Hrvatska, imas jos sopstvenih problema koje ti kao pojedinac imas za resiti zajedno sa drustvom i drzavom u kojoj zivis. Nemoj se truditi da drugima solis pamet.
Ja pišem gluposti da bi posipao pijeskom u oči? upravo obratno, govorim realnos a to je da Kosovo nije srbija niti će se ikada vratiti u njega.nadalje, ta rusija koliko god bila jaka za nju će te ostati jedna mala prčija na kojoj njezini tajkuni mogu zaraditi mnoštvo para i pokupovati sve što se može.

naravno vi sami sebi prosipate pijesak jer znate to sve dobro i onda se bavite komšijama jer to i rade kukavice, sami sebe tješe nevažnim stvarima. Ako Hrvatska i doista ima krizu (a nećemo se varati ima) onda je to i daleko od Srbije koja imaveću nezaposlenost od Hrvatske i manje GDP po stanovniku od nje te koja je prodala svoj teritorij u zamjenu sa američku pozornost.

Ja pišem gluposti da bi posipao pijeskom u oči? upravo obratno, govorim realnos a to je da Kosovo nije srbija niti će se ikada vratiti u njega.nadalje, ta rusija koliko god bila jaka za nju će te ostati jedna mala prčija na kojoj njezini tajkuni mogu zaraditi mnoštvo para i pokupovati sve što se može.

naravno vi sami sebi prosipate pijesak jer znate to sve dobro i onda se bavite komšijama jer to i rade kukavice, sami sebe tješe nevažnim stvarima. Ako Hrvatska i doista ima krizu (a nećemo se varati ima) onda je to i daleko od Srbije koja imaveću nezaposlenost od Hrvatske i manje GDP po stanovniku od nje te koja je prodala svoj teritorij u zamjenu sa američku pozornost.

Srbija se pise velikim slovom. Da li je Kosovo Srbija to se pitaju Srbi.

Ako ti nije problem ,zamolio bih te da nam kazes koliko imas godina? Mislim, nemoj se zbog toga uvrediti ,vec me zanima.

Pa većina ovih što se javljaju po srpskim forumima su uglavnom djeca odgojena u periodu Njofrine vladavine što potvrđuje i njihovo fascinantno nepoznavanje činjenica u vezi sa prošlošću vlastite zemlje.

Vidim balavac -osvetnik_zbg- gleda i ne zna na koji nacin da uvredi nekoga ,jer je popio C1,ili se vec odjavio sa foruma iz straha da ce biti zbog njegovog bezobrazluka na odmoru,a njemu se ne ide na odmor jer bi da vredja sto je vise moguce. Vrlo jadno i bedno...Bolje da se posveti studijama ili nekom poslu i tako pomogne Hrvatskoj da prevazidje probleme

a danke Dojcland ne pali vise m..

Mario Dragi, predsednik ECB je rekao da Evropski fond za finansijsku stabilnost i Evropski mehanizam za stabilnost su dovoljni za upravljanje krizom u Evro zoni.

Nemacka sa svojim saveznicima stvara Evropski monetarni fond (EMF).

U principu Nemacka ne spasava zemlje koje nisu u Evro zoni, zato ce se finansijski ministar i obratiti MM Fondu za bajlaut.

Ne moze Nemacka da im da, isuvise se prenapregla u Evro zoni, te PIGS mnogo zahtevne, trebaju im neverovatne cifre, a evo i Kipar i Slovenija kucaju na vrata, ko zna ko jos.

Morace Hrvati kod Anglosaksonaca, ili eventualno Rusa, Kineza, Turaka i Saudijske Arabije.

Nema kod koga drugog.

Saudijci bi mogli da pomognu ako hoće....
Ali, bi zagrebačke frajle morale da tumaraju Tuškancem,Gornjim gradom i
Ilicom sa zarevima i u burkama !
Ako neće,nema lova.

Back