Somebody74
Poznat
- Poruka
- 7.985
Srbija se pise velikim slovom. Da li je Kosovo Srbija to se pitaju Srbi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija se pise velikim slovom. Da li je Kosovo Srbija to se pitaju Srbi.

Da, Saudijci mogu.
A to sto pises je pozitivan razvoj dogadjaja, verovatno bi se i broj dzamija povecao, a bi bili primani u vecem broju strani radnici iz islamskih zemalja.
Nece oni nista gledati,
pristupom EU, nestace sa istorijsko politicke scene, kao narod!!!
E sad je pitanje,odgovara li to Hrvatima?
Po meni odgovara, njima je njemacki identitet san!!!

Kada im je 80-tih godina prošlog veka,Saudijskoj Arabiji,nakon nekoliko godina od početka rata sa Iranom,
i kada mu je taj rat utanjio resurse - novac i naoružanje,zatražio je pomoć od ostalih arapskih zemalja.Od svih je
dobio,koliko je ko mogao. Nisu to bila neka enormno velika srestva,tek da osveži naoružanje i kupi izvestan broj aviona.
Fora je u obrazloženju za uslovljavanje pomoći od strane Saudijaca.
Istrljan mu je nos,Saddamu,kako mu se nacija,navodno,udaljila od vere i islama.Tražili su da se zabrani alkohol,kao kod
njih,Kuvajtu i Libiji, i pozatvaraju kafane.
Saddam nije imao petlju da to sprovede u Iraku.
Plašeći se teškog bunta građana.
I,ostao je bez i jednog dolara Saudijske pomoći...
Bio sam tada tamo i imam informaciju iz prve ruke.
Šta li je ovdašnjim budalama san![]()

a danke Dojcland ne pali vise m..
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/...e-a-iduce-godine-moglo-bi-biti-jos-mnogo-teze
Kako su posijali, tako ce i poznjeti!!!
Da ih mozda Njemacka nece finacijski pomoci???
Hrvatska je previše mala zemlja i ne predstavlja financijsku opasnost po EU kao Grčka, i zato Njemačka neće pomoći, nisu ni do sada. Mi u Hrvatskoj nismo nikad teže živjeli kao danas, i što je njagore, kako ovde predviđaju biće još gore. Počeli su sa rezanjem plaća i ukidanjem regresa, božičnice i svih ostalih dodataka, ionako nismo mogli sastaviti kraj s krajem, a sad nemamo pojma kako ćemo. Mnogi nas uspoređuju sa Grčkom, da nas čeka ista sudbina kao njih. Na žalost nije tako, njima dadoše stotine milijardi a nama sigurno neće ni Lipe.
Hrvatska je previše mala zemlja i ne predstavlja financijsku opasnost po EU kao Grčka, i zato Njemačka neće pomoći, nisu ni do sada. Mi u Hrvatskoj nismo nikad teže živjeli kao danas, i što je njagore, kako ovde predviđaju biće još gore. Počeli su sa rezanjem plaća i ukidanjem regresa, božičnice i svih ostalih dodataka, ionako nismo mogli sastaviti kraj s krajem, a sad nemamo pojma kako ćemo. Mnogi nas uspoređuju sa Grčkom, da nas čeka ista sudbina kao njih. Na žalost nije tako, njima dadoše stotine milijardi a nama sigurno neće ni Lipe.
Šta li je ovdašnjim budalama san![]()

tvoji su postovi melem za forumaške srpske oči, postaćeš heroina, pazi da se ne navuku na tebe

Ne znam sta je lose rekla, posto Grci jesu lencuge koji dobijaju milijarde i milijarde, i nastavljaju skoro po istom, i opet ce da traze, a ako im ne daju Berlin i Brisel okrenuce se Bejdjingu i Moskvi, koriste svoju poziciju i to sto predstavljaju spoljne granice EU buduce SED.
Hrvatska moze traziti bajlaut samo od Anglosaksonaca i MMF, ili od Turske, Saudijske Arabije, Kine ili Rusije, tesko da jos od nekoga moze.
Migel, je l' tebe placaju ili ovo radis volonterski?
Razumno je da boli ,kad vidis smislen post pun realnosti ,a od strane HRVATICE...Ipak ,sad imaj obzira i stegni zube .
I,nepotrebna ti je ta dvosmislena recenica ...podvuceno, time dajes do znanja da si ozlojedjen i uvredjen njenim stavom.
Devojka je skroz u pravu !
ma kume previše je iskrena, to se uvik obije o glavu
tvoji su postovi melem za forumaške srpske oči, postaćeš heroina, pazi da se ne navuku na tebe
Svetska je kriza, i u zemljama koje nisu bile u ratovima obicnom svetu ne tece med i mleko.
Jos mi iz ex YU imamo najkorumpiranije politicare.
Trebam li možda lagati i pisati kako imamo fantastičan život? Nekad moram izbjegavati djecu odvesti na Jarun jer ne znam hoću li imati dovoljno kuna za dva sladoleda. A radimo oboje i plaća ne kasni, strah me i pomisliti kako žive oni koji to nemaju. Voljela bih da većina Hrvata uključujući i moju obitelj živi kao vas nekolicina pojedinaca Hrvata sa ovog foruma koji po vlastitim izjavama žive savršen život, ali na žalost nije tako, Hrvati teško žive, teže nego ikad, guše nas dugovi i cijene.

,A NADAM SE I OD VECINA UCESNIKA OVOG FORUMA,A OSOBE POPUT MORSKOG COVIKA I SL...BATALI,LJUTE SE STO PRICAS ISTINU. LJUT SAM I JA STO SRBIJA NIJE KAKO TREBA ,PA STA DA RADIM
Nece oni nista gledati,
pristupom EU, nestace sa istorijsko politicke scene, kao narod!!!
E sad je pitanje,odgovara li to Hrvatima?
Po meni odgovara, njima je njemacki identitet san!!!