STA HOCE RIJECKI IDIOTI?

Marko-Zagreb:
I kad će se održati gay parada?I vi želite u Evropu.... Naši lepo marširaju svake godine,i hopala,Hrvatska je začas u Evropi :lol: A vi? ;-)

sta ima da marshiraju?neka rade sta hoce,zasto da svoj egzibicionizam pokazuju shirokoj javnosti...uostalom,vecina gay-eva je protiv takvog nastupa...te parade su im veoma glupe i besmislene...ideja je provokacija,a ako provociras na balkanu,jbg

serb_pagan:
i ovo je moguce u srbiji
album ''kontroverznog''benda LET3 iz rijeke,pod nazivom "bombardiranje srbije i cacka" pojavice se danas u prodaji u hrvatskoj,a za nekoliko dana moci ce da se kupi i u nasim muzickim prodavnicama.prvi singl sa ovog albuma zove se "rado ide srbin u vojnike (pichka)"....ne pitajte me kako se zovu ostale stvari sa albuma,to nemam pojma,jer eto(na srecu) ne pratim rad tog "benda"
inace,poznati su mi kao nekoliko golih pedera i manijaka koji nose ogromne plastichne muske polne organe dok sviraju neki kretenski rok...i cest su gost srbije i beograda...postavlja se pitanje,hoce li neko dici glas protiv ovakvog nipodastavanja srbije,mentalnog djubreta nekih poremecenih hrvatskih manijaka,koji su eto resili da i u srbiji prodaju svoju tzv."muziku"...svaka iole normalna drzava bi zabranila prodaju takve muzike na svojoj teritoriji i takvim ljudima da se pojavljuju na umetnickim desavanjima...gde se moze ocekivati da ce vrshiti svoje sodomistichko izivljavanje po srpskoj tradiciji i zrtvama...sta nas sledece ocekuje? koncert tompsona ?svaka ustasha budala moze da dodje ovde da se izivljava...
Ej, serb-pagan, pa zar Ti mislis da je B.Klinton bombardovao Srbske zemlje zabadava, nemoj da se bunis jer u 21 vek: demokratija ,bez pedere, nemoz da bude...

Оштра акција плиције у Познању
РАСТУРЕНА ГЕЈ ПАРАДА

(Варшава, 21.новембра) - У затвору у пољском граду Познању се налази 68 учесника "Похода равноправности" хомосексуалаца и лезбијки, организованог поводом "дана толеранције" којима прете затворске казне од пола године затвора јер су у суботу учествовали заједно са још 400-500 људи у овој манифестацији у центру града коју су забраниле власти. Манифестације није одобрена "из сигурносних разлог".

Упркос забрани, хомосексуалци и лезбијке су кренули у денонстративни поход. Можда и зато што је Познањ лане дозволио сличну манифестацију, док је ове године, У ЈУНУ, ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАРШАВЕ, НОВОИЗАБРАНИ ПРЕДСЕДНИК ПОЉСКЕ ЛЕХ КАЧИНЊСКИ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ИСТОГ ТАКВОГ ДЕФИЛЕА У ГЛАВНОМ ГРАДУ.

Полиција је интервенисала против мирне поворке хомосексуалаца која је носила транспаренте "да љубави", "исте шансе свима" "дајте места демократији", "хомофобија се да лечити" и сличне. Полиција је у пуној опреми за сузбијање демонстрација готово брутално и демонстративно ово извела и растурила поход, док су учеснике истовремено јајима и парадајзом гађали млади антидемонстранти, УГЛАВНОМ ИЗ РЕДОВА УЛТРАКАТОЛИЧКЕ "ПОЉСКЕ МЛАДЕЖИ", и навијачи локално фудбалског клуба, с капуљачама на обријаним главама који су им узвикивали пароле "перверзњаци", "педери не дамо вам Познањ", као и оне фашисоине "педере у плинске коморе", "с вама ћемо као и Хитлер"...

Против ове интервенције полиције која је углавном подржавана од странака на власти одмах се јавила ЛЕВИЦА И ЛИБЕРАЛНИ ДЕО ЈАВНОСТИ, тако да долази до све изразитијег поларизовања јавности.

Ствар овим сигурно неће бити завршена. А може се очекивати да ће сличних инцидената у Пољској бити убудуће све виђе јер је поларизована око питања морала и погледа на свет.

Дакле, као што видите, драги форумаши ИМА ЈОШ НОРМАЛНИХ ЉУДИ НА ОВОМ СВЕТУ ОСИМ СРБА.

gp-538375-1.jpg
gp2002-1-1.jpg

hrvatpridethompson-1.jpg

eremita:
Оштра акција плиције у Познању
РАСТУРЕНА ГЕЈ ПАРАДА

(Варшава, 21.новембра) - У затвору у пољском граду Познању се налази 68 учесника "Похода равноправности" хомосексуалаца и лезбијки, организованог поводом "дана толеранције" којима прете затворске казне од пола године затвора јер су у суботу учествовали заједно са још 400-500 људи у овој манифестацији у центру града коју су забраниле власти. Манифестације није одобрена "из сигурносних разлог".

Упркос забрани, хомосексуалци и лезбијке су кренули у денонстративни поход. Можда и зато што је Познањ лане дозволио сличну манифестацију, док је ове године, У ЈУНУ, ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАРШАВЕ, НОВОИЗАБРАНИ ПРЕДСЕДНИК ПОЉСКЕ ЛЕХ КАЧИНЊСКИ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ИСТОГ ТАКВОГ ДЕФИЛЕА У ГЛАВНОМ ГРАДУ.

Полиција је интервенисала против мирне поворке хомосексуалаца која је носила транспаренте "да љубави", "исте шансе свима" "дајте места демократији", "хомофобија се да лечити" и сличне. Полиција је у пуној опреми за сузбијање демонстрација готово брутално и демонстративно ово извела и растурила поход, док су учеснике истовремено јајима и парадајзом гађали млади антидемонстранти, УГЛАВНОМ ИЗ РЕДОВА УЛТРАКАТОЛИЧКЕ "ПОЉСКЕ МЛАДЕЖИ", и навијачи локално фудбалског клуба, с капуљачама на обријаним главама који су им узвикивали пароле "перверзњаци", "педери не дамо вам Познањ", као и оне фашисоине "педере у плинске коморе", "с вама ћемо као и Хитлер"...

Против ове интервенције полиције која је углавном подржавана од странака на власти одмах се јавила ЛЕВИЦА И ЛИБЕРАЛНИ ДЕО ЈАВНОСТИ, тако да долази до све изразитијег поларизовања јавности.

Ствар овим сигурно неће бити завршена. А може се очекивати да ће сличних инцидената у Пољској бити убудуће све виђе јер је поларизована око питања морала и погледа на свет.

Дакле, као што видите, драги форумаши ИМА ЈОШ НОРМАЛНИХ ЉУДИ НА ОВОМ СВЕТУ ОСИМ СРБА
.

mislis na ove ultra-katolike ili na skinse?

ili na levicu i liberalni deo javnosti?

Nexus 6:
mislis na ove ultra-katolike ili na skinse?

ili na levicu i liberalni deo javnosti?

Наравно да мислим на новоизабраног председника Пољске Леха Качињског КОЈИ ЈЕ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ГЕЈ-ПАРАДЕ У ВАРШАВИ - и у томе га веома... веома подржавам...

п.с. а Ти ако већ стављаш Алберта као аватар, потруди се да бар мало мислиш... :razz:

eremita:
Наравно да мислим на новоизабраног председника Пољске Леха Качињског КОЈИ ЈЕ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ГЕЈ-ПАРАДЕ У ВАРШАВИ - и у томе га веома... веома подржавам...

п.с. а Ти ако већ стављаш Алберта као аватар, потруди се да бар мало мислиш... :razz:
Помеже Бог Брате, како је

Strela:
A ja se baš pitam gde si ti?

Мало паузирам... посао... а и теме су све неке буђаве... нит' смрде нит' миришу...
а ја у ваздуху осећам нешто врло гадно... нешто као да се намешта нека каписла... само треба да постане иницијална...

eremita:

a ti stvarno mislis da ja ne znam na koga si mislio?

inace, Albertovi politicki stavovi su dobro poznati, i ne sumnjam da se u velikoj meri slazu sa mojim... :wink:

Back