Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
marko mislim da ti malo provociraš,samo ne znaš gde udaraš...možda grešim...ali stvarno si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marko-Zagreb:I kad će se održati gay parada?I vi želite u Evropu.... Naši lepo marširaju svake godine,i hopala,Hrvatska je začas u EvropiA vi? ;-)
Ej, serb-pagan, pa zar Ti mislis da je B.Klinton bombardovao Srbske zemlje zabadava, nemoj da se bunis jer u 21 vek: demokratija ,bez pedere, nemoz da bude...serb_pagan:i ovo je moguce u srbiji
album ''kontroverznog''benda LET3 iz rijeke,pod nazivom "bombardiranje srbije i cacka" pojavice se danas u prodaji u hrvatskoj,a za nekoliko dana moci ce da se kupi i u nasim muzickim prodavnicama.prvi singl sa ovog albuma zove se "rado ide srbin u vojnike (pichka)"....ne pitajte me kako se zovu ostale stvari sa albuma,to nemam pojma,jer eto(na srecu) ne pratim rad tog "benda"
inace,poznati su mi kao nekoliko golih pedera i manijaka koji nose ogromne plastichne muske polne organe dok sviraju neki kretenski rok...i cest su gost srbije i beograda...postavlja se pitanje,hoce li neko dici glas protiv ovakvog nipodastavanja srbije,mentalnog djubreta nekih poremecenih hrvatskih manijaka,koji su eto resili da i u srbiji prodaju svoju tzv."muziku"...svaka iole normalna drzava bi zabranila prodaju takve muzike na svojoj teritoriji i takvim ljudima da se pojavljuju na umetnickim desavanjima...gde se moze ocekivati da ce vrshiti svoje sodomistichko izivljavanje po srpskoj tradiciji i zrtvama...sta nas sledece ocekuje? koncert tompsona ?svaka ustasha budala moze da dodje ovde da se izivljava...
eremita:Оштра акција плиције у Познању
РАСТУРЕНА ГЕЈ ПАРАДА
(Варшава, 21.новембра) - У затвору у пољском граду Познању се налази 68 учесника "Похода равноправности" хомосексуалаца и лезбијки, организованог поводом "дана толеранције" којима прете затворске казне од пола године затвора јер су у суботу учествовали заједно са још 400-500 људи у овој манифестацији у центру града коју су забраниле власти. Манифестације није одобрена "из сигурносних разлог".
Упркос забрани, хомосексуалци и лезбијке су кренули у денонстративни поход. Можда и зато што је Познањ лане дозволио сличну манифестацију, док је ове године, У ЈУНУ, ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАРШАВЕ, НОВОИЗАБРАНИ ПРЕДСЕДНИК ПОЉСКЕ ЛЕХ КАЧИНЊСКИ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ИСТОГ ТАКВОГ ДЕФИЛЕА У ГЛАВНОМ ГРАДУ.
Полиција је интервенисала против мирне поворке хомосексуалаца која је носила транспаренте "да љубави", "исте шансе свима" "дајте места демократији", "хомофобија се да лечити" и сличне. Полиција је у пуној опреми за сузбијање демонстрација готово брутално и демонстративно ово извела и растурила поход, док су учеснике истовремено јајима и парадајзом гађали млади антидемонстранти, УГЛАВНОМ ИЗ РЕДОВА УЛТРАКАТОЛИЧКЕ "ПОЉСКЕ МЛАДЕЖИ", и навијачи локално фудбалског клуба, с капуљачама на обријаним главама који су им узвикивали пароле "перверзњаци", "педери не дамо вам Познањ", као и оне фашисоине "педере у плинске коморе", "с вама ћемо као и Хитлер"...
Против ове интервенције полиције која је углавном подржавана од странака на власти одмах се јавила ЛЕВИЦА И ЛИБЕРАЛНИ ДЕО ЈАВНОСТИ, тако да долази до све изразитијег поларизовања јавности.
Ствар овим сигурно неће бити завршена. А може се очекивати да ће сличних инцидената у Пољској бити убудуће све виђе јер је поларизована око питања морала и погледа на свет.
Дакле, као што видите, драги форумаши ИМА ЈОШ НОРМАЛНИХ ЉУДИ НА ОВОМ СВЕТУ ОСИМ СРБА.
Pa ti brate bio protiv parada, znaci opet menjas pricu...bio si samo za brakove....uzgred dobar ti Albert....ne znaju ljudi da je bio genije zato sto mu je zena bila srBkinja Mileva, duhovna uzdanica i muza.Nexus 6:mislis na ove ultra-katolike ili na skinse?
ili na levicu i liberalni deo javnosti?
Marko-Zagreb:Spot je nakazan i odvratan.Meni se osobno bljuje na ovaj bend i njihovu glazbu,a na ovom linku možete pogledati i spot gdje ološ uživo mastrubira:http://www.ri-rock.com/video.htm
Prebijte ih kad dođu u Srbiju.U ime ljudskosti.
Nexus 6:mislis na ove ultra-katolike ili na skinse?
ili na levicu i liberalni deo javnosti?
Помеже Бог Брате, како јеeremita:Наравно да мислим на новоизабраног председника Пољске Леха Качињског КОЈИ ЈЕ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ГЕЈ-ПАРАДЕ У ВАРШАВИ - и у томе га веома... веома подржавам...
п.с. а Ти ако већ стављаш Алберта као аватар, потруди се да бар мало мислиш... :razz:
Немам појма, би онај латин, млатио о зеленој боји мога грба и оде, сада нема никогаeremita:Бог Ти помогао, брате... ево досадно... нигде никога... шта се то догађа овде ???
Опет неки растур или шта...
Strela:A ja se baš pitam gde si ti?
Поздрав и теби, где раја???vecavestica:Momci,samo da vas pozdravim. :-D
Ostani ti gde si vec si se navikao. A i ako zivis tu gde pise na tvom avataru popravi pravopisvzeoy7y9:Ej, serb-pagan, pa zar Ti mislis da je B.Klinton bombardovao Srbske zemlje zabadava, nemoj da se bunis jer u 21 vek: demokratija ,bez pedere, nemoz da bude...
marlon:Pa ti brate bio protiv parada, znaci opet menjas pricu...bio si samo za brakove....uzgred dobar ti Albert....ne znaju ljudi da je bio genije zato sto mu je zena bila srBkinja Mileva, duhovna uzdanica i muza.
eremita:Наравно да мислим на новоизабраног председника Пољске Леха Качињског КОЈИ ЈЕ ЗАБРАНИО ОДРЖАВАЊЕ ГЕЈ-ПАРАДЕ У ВАРШАВИ - и у томе га веома... веома подржавам...
п.с. а Ти ако већ стављаш Алберта као аватар, потруди се да бар мало мислиш... :razz: