HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.764
...само му је куповна моћ мања.Zarađuješ više nego pre
ниси могао, јер нису биле потребне.i kupuješ stvari koje u komunizmu nisi mogao.
А врло је упитно да ли су и данас потребне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...само му је куповна моћ мања.Zarađuješ više nego pre
ниси могао, јер нису биле потребне.i kupuješ stvari koje u komunizmu nisi mogao.
Nista, komunizam je najbolja ideologija ikad sprovedena u delo.Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
Zato šta je ti ideja u qurcu, provjereno...Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
Tito je bio jedini ko je smeo da zapali cigaru u Beloj kući. Znao je da je zabranjeno pušenje i namerno je to uradio. Nije snosio nikakve posledice.Šta ta fotografija dokazuje?
@Стари пароброд
Dokaži da je Broz bio jedini koji je smeo da zapali cigaru u Beloj kući. Čekam da pružiš dokaz…Tito je bio jedini ko je smeo da zapali cigaru u Beloj kući.
Dokaži da je pušenje bilo zabranjeno u Beloj kući u vreme kada je Broz tamo zapalio cigaru. Čekam da pružiš dokaz…Znao je da je zabranjeno pušenje
Dokaži da je Broz bio jedini koji je smeo da zapali cigaru u Beloj kući. Čekam da pružiš dokaz…
Dokaži da je pušenje bilo zabranjeno u Beloj kući u vreme kada je Broz tamo zapalio cigaru. Čekam da pružiš dokaz…
Postavio si citat, a nisi dao izvor i to po tebi dokaz. Da li si ti svestan šta radiš? Još si i moderator.
Dobio si "hint". Idi traži sam ili zaključi da sam sve izmislio.Postavio si citat, a nisi dao izvor i to po tebi dokaz. Da li si ti svestan šta radiš? Još si i moderator.
Daj izvor. Čekam…
Postavio si citat, a nisi dao izvor i to po tebi dokaz. Da li si ti svestan šta radiš? Još si i moderator.Nakon što je Tito zapalio cigaru i počeo da uživa u njoj, zapanjeni predsednik Nikson je rekao: „Gospodine predsedniče, mi ovde u Beloj kući ne pušimo.“
Tito ga je pogledao, nastavio da puši, nasmejao se i našalio se: „Blago tebi!“
Predsednik Nikson nije ponovo pomenuo zabranu pušenja, a Tito je neometano ispušio ostatak cigare.
Ja nisam ovde da uslužujem. Rekao sam šta sam imao po tom pitanju.Postavio si citat, a nisi dao izvor i to po tebi dokaz. Da li si ti svestan šta radiš? Još si i moderator.
Daj izvor. Čekam…
Ti si izneo tvrdnju da je Broz bio jedini ko je smeo da zapali cigaru u Beloj kući i da je u to vreme pušenje bilo zabranjeno u Beloj kući. Na tebi je da dokažeš tu tvrdnju. Čekam da pružiš dokaz…Dobio si "hint". Idi traži sam ili zaključi da sam sve izmislio.
Jel treba da dokažem i da je Zemlja okrugla?Ti si izneo tvrdnju da je Broz bio jedini ko je smeo da zapali cigaru u Beloj kući i da je u to vreme pušenje bilo zabranjeno u Beloj kući. Na tebi je da dokažeš tu tvrdnju. Čekam da pružiš dokaz…
Treba da dokažeš da je Broz bio jedini ko je smeo da zapali cigaru u Beloj kući i da je u to vreme pušenje bilo zabranjeno u Beloj kući. Čekam da pružiš dokaz…Jel treba da dokažem i da je Zemlja okrugla?
Ne mora nista da ti dokazuje jer smatra da si nedokazan.Treba da dokažeš da je Broz bio jedini ko je smeo da zapali cigaru u Beloj kući i da je u to vreme pušenje bilo zabranjeno u Beloj kući. Čekam da pružiš dokaz…
Najveci problem je sto komunizam negira Boga. Drugo, najvredniji radnik dobije onoliko koliko i onaj sto nista ne radi.Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
upravo to.To je samo ideja i teorija koja u svesti nemoze da zazivi.Jednostavno ljudi nemogu da imaju svest da rade koliko mogu a uzmu samo koliko im treba u interesu drustva...Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
Ovo mora da te jako boli.Ne mora nista da ti dokazuje jer smatra da si nedokazan.
“U moru legendi o predsedniku Jugoslavije Josipu Broz Titu nalazi se i jedna o pušenju. Tito je navodno pušio tompus u američkoj Beloj kući iako je to bilo zabranjeno. Godinama su portali pisali o ovoj anegdoti. Ali poslednjih godina sve više je dokaza o tome da je u pitanju običan mit.
…Glavni razlog zašto se nije desila je taj što je u periodu Titove posete pušenje ipak bilo dozvoljeno u Beloj kući. Uživanje u duvanskim proizvodima je zabranjeno u Beloj kući tek 1993. godine, za vreme mandata Bila Klintona. O tome su pisali i portali za utvrđivanje činjenica iz regiona Faktograf (Hrvatska) i Raskrinkavanje (Bosna i Hercegovina)”
https://fakenews.rs/2025/07/05/tito-pusenje-bela-kuca/
Ne, ja verujem u komunizam, ne u paljenje cigare.Ovo mora da te jako boli.
![]()
Ti si rekao da sam ja nedokazan, a ja sam dokazao da je @Sensei lažov. Sigurno te to jako boli.Ne, ja verujem u komunizam, ne u paljenje cigare.
Bavis se trivijalnostima