Sta drzite na i u stocicu kraj kreveta?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Skoro svaki put kada gledam reklame tu je stocic kraj kreveta,cesto kad citam ko je kako opremio kucu tu se spominje taj deo namestaja.

Nisam u tom sablonu,imam dve fotelje kraj kreveta i tu drzim dosta toga -hidrogen,punjace,makazice,turpijumaramice,vlazne maramice,sok,semenke,neku odecu,knjige i tako.

Imate li vi famozni stocic i sta je na i u njemu?

imam, meni je to neophodno, nije neki komad namestaja bog zna sta, obican klub stocic star ko biblija, al radi posao
imam na njemu malu kutiju u kojoj drzim sve to sitno da ne bezi po stocicu, tipa lekove makazice stapice za usi vitamine i sl...
casa i solja, krema, salvete, knjiga koju ciam ili casopis
ispod njega je balon ili flasa vode, tetrapak soka i sl napici kad sta ima

...ja smisljam nacin kako da montiram nesto sto ce da imitira stocic, a ustvari da bude polica jer nemam prostora za isti u sobi...toliko je mala :(
...trenutno imam jednu lepu sarenu kutiju pored kreveta koja mi sluzi u te svrhe, ali je mala...smislicu nesto samo ne znam kad...vec mi je postalo zao da busim zidove...

Nemam stočić, ali spavam na ugaonoj garnituri koju sam kupila i papreno platila samo zbog jednog širokog dela koji je odličan za držanje koještarija na dohvat ruke. Danju tu držim kafu, duvan i zvučnike, a noću samo zvučnike. A na isto tako širokim naslonima duž cele garniture, najčešće držim trakice za kosu koje me mrzi da vratim u kutiju, jedan rečnik i laptop.

..pa to se tako kaze...kao i za vecinu zenskih tasni...ono imam u tasni, popove usi :)

..stvarno kad pomislim sta bi ja tu sve dovukla kad bi znala da ne moram da vracam, pametnije sto nemam...sve sto mi treba stavim
na onu dasku od prozora...ili na sam krevet ionako je preveliki za mene jednu...

prvi put cujem

- - - - - - - - - -

e, vala kod nas u krevetu trenutno samo ja, zmu, Ika, medo polarni, macak pravi, macak igracka, 2 plisana pacova, neko okato cudo sto joj sanja kupila,
drugi medo...i ne znam ima li jos koga, provjericu ujutro :rotf:

ja sam pocela da rasciscavam krevet sad zbog mace, posto voli nocu da luduje da se ne zanese bas da glodje lap ili mob il tako neko skupo sokocalo, pa to sklanjam sad poslednjih dana

evo malo pre je dosla da vidi sta radim, izgazila preko lapa i krenula da lovi kabl od punjaca, jedva joj objasnih da se mane toga i da ide da grize carapu jeftinije je :lol:

...imam i držim samo jednu knjigu, gumicu za kosu, kremu za ruke, naočare za vid i telefon...ja sam živčana žena, sve mi smeta i nema tu opuštanja ako pomislim "uh, leglo prasine:evil:". Svuda vetrim kao blesava ali spavaću baš volim potpuno uredno da držim...i sa što manje svega! :lol:

Poslednja izmena:
ja sam pocela da rasciscavam krevet sad zbog mace, posto voli nocu da luduje da se ne zanese bas da glodje lap ili mob il tako neko skupo sokocalo, pa to sklanjam sad poslednjih dana

evo malo pre je dosla da vidi sta radim, izgazila preko lapa i krenula da lovi kabl od punjaca, jedva joj objasnih da se mane toga i da ide da grize carapu jeftinije je :lol:

Kupi joj grebalicu ili dovuci neki stari panj, da tu oštri nokte ( :

Back