- Poruka
- 128
Zanima me zašto neke devojke jednostavno uvek "trče" za nekim ko muva sve živo sto stigne?!
Možda se nada da će biti samo njen, imponuje je to što ima puno devojaka ili nešto treće? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde svi report ovog idiota !
ajde....
Zanima me zašto neke devojke jednostavno uvek "trče" za nekim ko muva sve živo sto stigne?!Možda se nada da će biti samo njen, imponuje je to što ima puno devojaka ili nešto treće?
![]()
ugledale se na kokoshiZanima me zašto neke devojke jednostavno uvek "trče" za nekim ko muva sve živo sto stigne?!Možda se nada da će biti samo njen, imponuje je to što ima puno devojaka ili nešto treće?
![]()
Pa to ti je kao da pitaš šta avanturista vidi u burnom moru, koje je progutalo mnoge pre njega?
Izazov da ga baš on savlada.
pravi ženskaroši ne gledaju na žene ko na opasnost, izazov jer je smuvavanje istih za njega pitchkin dim
misim...loše poređenje
pa ne treba oni ni da gledaju nego one, vidiš li šta je tema. hbte čim si promenio pol oma si upola gluplji![]()
pa ne treba oni ni da gledaju nego one, vidiš li šta je tema. hbte čim si promenio pol oma si gluplji![]()