Mortisa Adams
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Stvarno ne znam, mislim ako ti se devojka stvarno svidja imaces uvek tema za razgovor,naravno ako se i ti svidjas njoj.........Pitaj koja je krvna grupa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuba82:...како са најбољим ортаком можеш да причаш?
ggolub:Ako nemaš više šta da joj kažeš, ti je poljubi.
topmodelsica:Samo ako hocu, ja mogu da pricam nikad da ne stajem, uvek mogu da nadjem o cemu cu da pricam,ali ja na primer ponekad uopste ne osecam potrebu za pricanjem i onda cutim i uzivam, sve to spontano.To je cak meni vrlo ruzno kad decko, u nategnutoj atmosferi, zato sto je on napravi nategnutom, prica nesto samo da se ne bi cutalo, ako ti nista ne pada na pamet spontano ja mislim da treba da cutis, medjutim to je sve kod vaseg pola drugacije, vi za sve imate neke taktike, i sablone, hiljadu puta sam cula jednog decka kako izdaje instrukcije drugom decku sta da radi, sta da prica i kako da se ponasa sa devojkom.Cak i oni najbolji frajeri idu po sablonu, cak i Miso ide po sablonu, ali on je mnogo dobar u tome, taj njegov sablon on je napravio tacno za mene.(Svaki razgovor moram da zavrsim ili da pocnem sa njim ili da ga pomenem, kakva sam ja to postala? Zaljubljena,opsednuta, takva sam postala.)
tajson7:Yebo bi te, al ne znam kako da te pitam... pa ako bi ti započela priču... mislim, bilo bi mi lakše...
Ma opusti se, budi prirodan, veseo, zezaj se sa njom, mozes da pricas nesto bezvezeZalePniCa:Ne znam jel ova tema za ovaj pod forum "ljubav i seks"... ako nije prebacite je.
E problem mi je sledeci:
Kada sam s nekom ribom, znaci fora upoznavanje itd...(startujes je) i sve lepo tece razgovor malo muvanje, pitanje po pitanje i te fore... i kad se sve sazna ili ti sve znamo jedno o drugom sta onda? o cemu oda da predjem na temu? sta da je pita... ne prijatno je kada pricate i od jednom nemas sta da joj kazes i onda tako da ne kazem cutis i lupis nesto desetiKako vi izlazite na kraj s tim problemom? neko bolje neko teze... ja licno nisam imo ranije problema ali u novije doba (mozda mesec dana ma vise) imam problem da ne znam vise o cemu da pricam kad sam sve reko itd... dakle o cemu pricati, ali samo da ne cutim?
i molim vas da ovo ne bude tema za napusavanje vec za pomoc i da odgovorite sto bolje ako je to moguce![]()
Kad_LupimLupim:Predji s rechi na dela...
A onda dok delas, smisljaj novu temu.
ZalePniCa:Ne znam jel ova tema za ovaj pod forum "ljubav i seks"... ako nije prebacite je.
E problem mi je sledeci:
Kada sam s nekom ribom, znaci fora upoznavanje itd...(startujes je) i sve lepo tece razgovor malo muvanje, pitanje po pitanje i te fore... i kad se sve sazna ili ti sve znamo jedno o drugom sta onda? o cemu oda da predjem na temu? sta da je pita... ne prijatno je kada pricate i od jednom nemas sta da joj kazes i onda tako da ne kazem cutis i lupis nesto desetiKako vi izlazite na kraj s tim problemom? neko bolje neko teze... ja licno nisam imo ranije problema ali u novije doba (mozda mesec dana ma vise) imam problem da ne znam vise o cemu da pricam kad sam sve reko itd... dakle o cemu pricati, ali samo da ne cutim?
i molim vas da ovo ne bude tema za napusavanje vec za pomoc i da odgovorite sto bolje ako je to moguce![]()