Sta da treniram?

Pa eto,...mozda da smo imali bolju komunikaciju da bi nesto i iskombinovali,a ne sve u zadnji moment :((

Inace ja iskidao pola tela na nekoj prezentaciji(da bejase 1.maja) i danas umesto da malo mirujem i radim umereno ono sto me ne kida,nisam izdrzao a da ne radim akrobacije i sada ne mogu ni da disem normalno... al nema veze,valjda ce se smiriti za koji dan :)

i tako,ostalo kod nas radno,... kako idu stvari sa vasim ljudima,bejase ih oko 5-6 ako sam dobro upamtio,pa jel su jos tu?

Eh da ih je 5-6 ne bi bilo problema, sada ih ima 15-ak, tako da to napreduje i bolje nego sto sam ocekivao. Si Fu Nenad Koviljac redovno dolazi do NS, pocevsi od ovog Ponedeljka, jer se momci cpremaju za polaganje. I ja cu malo da polazem, tako da i ja radim punom parom. Moram da dovedem jos malo tehnike u red i eto jednog ranga gore;). Mada je to samo papit, trebao sam to davno odraditi. Ovo u NS je bio eksperimentalni poduhvat i ispostavilo se da je NS totoalno otvoreno trzizte koje prosto zudi za necim ovakvim. Da ti ne pricam da sam taj broj skupio bez i jednog oglasa. Pa mozda krenemo i dalje da se sirimo, zavisi od volje buducih i sadasnjih instruktora;) Pozdrav iz Sirmiuma

Ajde da ozivim temu :) Predlozite neki sport, trenutno me zanimaju neke borilacke vestine, ali ne znam koje sve postoje i razlike. Jedno je odbrana, drugo odbrana i napad... koji su to sve sportovi?? Ovde ima profica pa mogu da pokazu svoje znanje ;) Negoo, uzmite u obzir da zelim da se zategnem (pa i da smrsam par kg) i da naucim neki od ovih sportova ali isto tako zelim sve prstice na broju, glavu u jednom komadu ... shvatate sta zelim da kazem :D

aaaaaaaaaaaaa............:?:
mislim šta reći..:think:
Lepo sredi ishranu, batali pekarice, trčanje ili aerobik jedno godinu dana ako ne i duže i sve će biti na mestu.
Zapamti ništa bez dobre ishrane,manje slatkiša sokova i ostalih grickalica.

Back