Molim, molim... I drugi put...rastamann:Hvala gazda na toploj dobrodoshlici...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim, molim... I drugi put...rastamann:Hvala gazda na toploj dobrodoshlici...
Heheheheh, mislm da ce mala biti zadovoljna!rastamann:Donald Duck:Znaci leva noga je iskljucena za danas, pa brate u grad po ribicu!rastamann:Donald Duck:Mislim da sam pre dobio iskljucenje na dva minuta, ok zuti karton i nije tako loshe!
To je zato shto sam lepo ustao....shalim se naravno...Ovde nema potrebe za banom...
Pozdrav
Treba ona da dodje za pola sata...heheh
Donald Duck:Heheheheh, mislm da ce mala biti zadovoljna!rastamann:Donald Duck:Znaci leva noga je iskljucena za danas, pa brate u grad po ribicu!rastamann:Donald Duck:Mislim da sam pre dobio iskljucenje na dva minuta, ok zuti karton i nije tako loshe!
To je zato shto sam lepo ustao....shalim se naravno...Ovde nema potrebe za banom...
Pozdrav
Treba ona da dodje za pola sata...heheh![]()
POZDRAV!
Donald Duck:Polako da se Sale zagreje, pa poluvreme pa kraj regularnog dela, pa onda produzeci pa onda penali, mislim da ces biti zadovoljna!!!![]()
:wink:
Neshalim se! :wink: :wink:rastamann:Donald Duck:Polako da se Sale zagreje, pa poluvreme pa kraj regularnog dela, pa onda produzeci pa onda penali, mislim da ces biti zadovoljna!!!![]()
:wink:
Pored njega?
Shalish se!!!
u pa sine to se promenilo za ovih 10god sad se satiruevo ovako:znam devojku sa neta-pametna je,dobra je,zabavna i interesantna.ali,nikad nije imala dečka(17god.),što je ipak malo čudno.interesuje me šta vi mislite šta je razlog.
Ne slazem se,da su svi muskarci kreteni i budale,kako neko napisa ovde. Ali,da medju muskarcima,ima dosta kretena i budala - to jeste istina,i od toga
ne treba bezati. Danas sresti fino vaspitanaog muskarca, i uz to,inteligentnog,cistog i pedantnog .......to je izvanredna retkost.U vek sam mislio,koliko je
nasim devojkama i mladim zenama tesko,da nadju odgovarajuceg partnera. Mislim da je to,glavni uzrok,sto sve veci broj devojaka,pribegava lezbijskom nacinu
zivota. Dve drugarice,iznajme manji stan,i uzivaju jedna u drugoj.Nema straha od zaraznih bolesti,nema straha,od nezeljene trudnoce,sa nekim tipom,koji nije
toga vredan.Uostalom,devojke,bolje od muskaraca,znaju kako da jedna drugu,seksualno zadovolje.![]()