sta da se misli o ovoj interesantnoj temi

• Začetnik teme Začetnik teme Alek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Donald Duck:
rastamann:
Donald Duck:
rastamann:
Donald Duck:
Mislim da sam pre dobio iskljucenje na dva minuta, ok zuti karton i nije tako loshe!

To je zato shto sam lepo ustao....shalim se naravno...Ovde nema potrebe za banom...
Pozdrav
Znaci leva noga je iskljucena za danas, pa brate u grad po ribicu!

Treba ona da dodje za pola sata...heheh
Heheheheh, mislm da ce mala biti zadovoljna! :lol:
POZDRAV!

Nisam zadovoljna....JOSH!!!
Saletova devojka

Evo, i ona se javila....Nadam se da ne marite...

Nije mi sasvim jasno,sto se cudis sto devojka od sedamnaest godina,nikada nije imala decka! Pa i ne treba jos da ga ima.Ona je isuvise mlada,da bi zapocinjala neke seksualne
igrarije.Po najnovijim medecinskim istrazivanjima,devojka koja ne izgubi nevinost,bar do dvadeset pete godine,ima ogromne izglede da prozivi dug,i zdrav zivot. Gubljenje nevinosti,u ranim godinama
npr.17 pogubno je po zdravlje svake devojke. Zenski organizam,spreman je za seksualne odnose,najranije u 25 godina. Sve PRE toga,pogubno je za mladu zenu!

Ne slazem se,da su svi muskarci kreteni i budale,kako neko napisa ovde. Ali,da medju muskarcima,ima dosta kretena i budala - to jeste istina,i od toga
ne treba bezati. Danas sresti fino vaspitanaog muskarca, i uz to,inteligentnog,cistog i pedantnog .......to je izvanredna retkost.U vek sam mislio,koliko je
nasim devojkama i mladim zenama tesko,da nadju odgovarajuceg partnera. Mislim da je to,glavni uzrok,sto sve veci broj devojaka,pribegava lezbijskom nacinu
zivota. Dve drugarice,iznajme manji stan,i uzivaju jedna u drugoj.Nema straha od zaraznih bolesti,nema straha,od nezeljene trudnoce,sa nekim tipom,koji nije
toga vredan.Uostalom,devojke,bolje od muskaraca,znaju kako da jedna drugu,seksualno zadovolje.:zag:

Ne slazem se,da su svi muskarci kreteni i budale,kako neko napisa ovde. Ali,da medju muskarcima,ima dosta kretena i budala - to jeste istina,i od toga
ne treba bezati. Danas sresti fino vaspitanaog muskarca, i uz to,inteligentnog,cistog i pedantnog .......to je izvanredna retkost.U vek sam mislio,koliko je
nasim devojkama i mladim zenama tesko,da nadju odgovarajuceg partnera. Mislim da je to,glavni uzrok,sto sve veci broj devojaka,pribegava lezbijskom nacinu
zivota. Dve drugarice,iznajme manji stan,i uzivaju jedna u drugoj.Nema straha od zaraznih bolesti,nema straha,od nezeljene trudnoce,sa nekim tipom,koji nije
toga vredan.Uostalom,devojke,bolje od muskaraca,znaju kako da jedna drugu,seksualno zadovolje.:zag:

Lepo vaspitan, pedantan, cist i fin... Zvuci na Baneta... Taj vagine vido nije

Back